«Елвіс»: Остін Батлер запалює на сцені у першому фрагменті байопіка База Лурмана

12 травня 2022,  10:35 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний фрагмент очікуваного біографічного фільму «Елвіс», де роль короля рок-н-ролу втілить актор Остін Батлер. І він має всі шанси отримати за своє перевтілення премію «Оскар».

Байопік «Елвіс» розповідає про життя і музику Елвіса Преслі крізь призму складних стосунків з його таємничим менеджером, полковником Томом Паркером. Стрічка занурить в історію Преслі та Паркера, які працювали разом понад 20 років: від початку кар’єри Елвіса до його небувалої слави. І усе це на тлі змін культурного ландшафту Америки.

У фрагменті, який ви можете побачити вище, молодий Елвіс виходить на сцену, де стикається зі скептицизмом публіки, яка ще не розуміє, хто стоїть перед ними. Але, незважаючи на глузування із зали, він починає сміливо співати й танцювати, чим зводить всіх присутніх жінок з розуму.

Також у цьому епізоді з'являється його менеджер Том Паркер у втіленні лауреата премії «Оскар» Тома Генкса. Впізнали популярного актора у цьому гримі?

За кермом байопіка знаходиться відомий режисер Баз Лурман, який зняв такі хітові стрічки, як «Ромео + Джульєтта», «Мулен Руж» і «Великий Гетсбі».

Українська прем'єра «Елвіса» очікується 23 червня.

1251 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: