Новини серіалів про (2001)

23 липня 2022,  19:44 | Новини серіалів

Свіжий трейлер фентезі-серіалу «Володар перснів: Персні влади», представлений учора на конвенції San Diego Comic-Con, розкрив, як виглядатиме Саурон у новій адаптації творів Дж. Р.Р. Толкіна. І він зовсім не схожий на Саурона з трилогій Пітера Джексона. Давайте розберемося чому.

Читати далі...
27 червня 2022,  16:01 | Новини серіалів

Нові кадри очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», що базується на міфології легендарного письменника Дж.Р.Р. Толкіна, розкривають перший погляд на солдатів армії його лиходія орків, яких ми чудово знаємо за трилогіями «Володар перснів» та «Хоббіт».

Читати далі...
4 червня 2022,  15:33 | Новини серіалів

Готуйтеся до нової епохи Середзем'я! Популярний журнал про кіно Empire вирішив порадувати всіх шанувальників «Володаря перснів» ексклюзивними обкладинками, що представляють новий погляд на молоду Галадріель та інших героїв майбутнього серіалу «Володар перснів: Персні влади».

Читати далі...
17 січня 2021,  03:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon вирішила порадувати всіх шанувальників «Володаря перснів», розкривши епічний синопсис свого очікуваного фентезійного серіалу, який натякає на повернення лиходія Саурона та інших знайомих облич.

Читати далі...
22 квітня 2020,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша улюблена жовта сімейка зі Спрінгфілда зараз разом з усім світом знаходиться на карантині, тому в заставці своєї нової серії «Сімпсони» подорожують на своєму дивані за допомогою технології VR.

Читати далі...
5 грудня 2019,  16:48 | Новини серіалів

Зірка франшизи «Володар перснів» Лів Тайлер стає відважним парамедиком у новому драматичному серіалі «9-1-1: Lone Star».

Спін-офф серіалу «9-1-1 служба порятунку» слідує за розумним копом з Нью-Йорка Овеном Стрендом (Роб Лоу), який разом зі своїм сином переїжджає до Остіна, штат Техас, і повинен знайти баланс між порятунком тих, хто відчайдушно потребує допомоги, та вирішенням своїх власних проблем. В Остіні він засновує свою команду по боротьбі з надзвичайними ситуаціями, але, зустрівши парамедика Мішель Блейк (Тайлер), розуміє, що заслужити авторитет на новому місці буде непросто.

Прем'єрна серія серіалу «9-1-1: Lone Star» вийде на екрани 19 січня.

7 серпня 2019,  16:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський стримінговий сервіс Amazon поділився вчора офіційним трейлером свого очікуваного фентезійного серіалу «Карнівал Роу», який представляє світ, де поряд з людьми живуть феї та інші міфічні істоти.

У фентезі «Карнівал Роу» зірка «Володаря перснів» Орландо Блум та зірка «Загону самогубців» Кара Делевінь втілюють людину Райкрофта Філострейта і фею Він'єтт Стоунмосс, яких знову зводить разом доля. Вони живуть в Лондоні 19 століття і беруться за розслідування серії таємничих вбивств, що ставлять під загрозу хиткий мир між людьми та міфічними істотами.

Прем'єра серіалу «Карнівал Роу» відбудеться наприкінці літа, 30 серпня. Так що обводимо цю дату в своїх календарях.

4 червня 2019,  02:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щось нелюдське гряде. Стримінговий сервіс Amazon Prime обіцяє нам новий видовищний фентезійний серіал «Карнівал Роу», головні ролі в якому виконають зірка «Володаря перснів» Орландо Блум та зірка «Загону самогубців» Кара Делевінь.

«Карнівал Роу» буде детективним фентезі, яке розгортається у світі Вікторіанської епохи, наповненому міфічними істотами-іммігрантами. Люди їх бояться, тому істотам заборонено кохати чи бути вільними. Але навіть в найгустішій темряві зароджується надія, коли людина-детектив Райкрофт Філострейт (Орландо Блум) та фея Він'єтт Стоунмосс (Кара Делевінь) починають разом розслідувати серію таємничих вбивств, які негативно впливають на перемир'я між людьми та міфічними істотами.

Весь 1 сезон серіалу «Карнівал Роу» стане доступний для перегляду 30 серпня.

11 січня 2019,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Володар перснів» та хітового серіалу «Гра престолів» Шон Бін опиняється в черговій небезпечній для життя ситуації в офіційному трейлері історичної драми «Дивовижні Медічі».

Читати далі...
4 січня 2018,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Іен МакКеллен висловив бажання знову втілити Гендальфа в прийдешньому серіалі, заснованому на книгах «Володар перснів».

Читати далі...