Новини фільмів про (2001)

16 лютого 2021,  21:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки легендарної трилогії Пітера Джексона «Володар перснів» проходили на мальовничих пейзажах Нової Зеландії і подарували його акторам безліч чудових спогадів. Наприклад, Вігго Мортенсен мабуть досі згадує, як він рибалив у цій річці в перерві між дублями.

Читати далі...
20 листопада 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї зими всі шанувальники творів Дж.Р.Р. Толкіна й творчості режисера Пітера Джексона зможуть знову відправитися в епічну подорож Середзем'ям в компанії хоббітів, гномів, ельфів та одного мудрого чарівника, оскільки на великі екрани повертаються фентезі-трилогії «Володар перснів» і «Хоббіт».

Читати далі...
17 листопада 2020,  20:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після смерті Річарда Гарріса, який втілював директора Гоґвортсу в першому й другому фільмах Поттеріани, студія Warner Bros. запропонувала роль Дамблдора зірці ще однієї хітової фентезі-франшизи «Володар перснів» Іену МакКеллену. Але він відмовився з двох цікавих причин.

Читати далі...
25 червня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні був представлений офіційний український трейлер військового екшену «Форпост», в якому зірка франшиз «Володар перснів» та «Пірати Карибського моря» Орландо Блум зіграє загартованого в боях командира.

Читати далі...
25 травня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер військового трилера «Форпост», заснованого на реальних подіях війни в Афганістані, і одну з центральних ролей в ньому виконує зірка «Володаря перснів» та «Піратів Карибського моря» Орландо Блум.

Читати далі...
6 травня 2020,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився ранній концепт-арт супергеройського фільму «Тор», який показує зовсім інші обладунки Локі, що трохи нагадують костюми з трилогії «Володар перснів».

Читати далі...
13 квітня 2020,  16:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шазам бореться з Чорним Адамом і рятує Лігу справедливості в трейлері супергеройського мультфільму «LEGO DC: Шазам! Магія і монстри».

Читати далі...
28 березня 2020,  01:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що «Володар перснів» неможливо зробити ще більш епічним? Виявляється, що за допомогою світлових мечів з «Зоряних воєн» можливо усе.

Читати далі...
25 грудня 2019,  22:13 | Новини фільмів

У комедійному горор-трилері «Іди до татка» зірка трилогії «Володар перснів» Елайджа Вуд з'являється з вусами, дивною зачіскою та в крові.

Кінокартина режисера і сценариста Анта Тімпсона слідує за Норвалом Грінвудом (Вуд), привілейованим молодим чоловіком, який прибуває у прекрасну та віддалену прибережну хатину свого відчуженого батька. Він швидко виявляє, що папа не тільки козел, але у нього також є темне минуле, яке поспішає наздогнати їх обох. Тепер, в сотнях миль від своєї зони комфорту, Норвал повинен боротися з демонами, як реальними, так і вигаданими, щоб відновити зв'язок з батьком, якого він ледве знає.

Фільм «Іди до татка» з весни колесить кінофестивалями різних країн, а в світовий прокат вийде у лютому. Його українська прем'єра поки не планується.

19 жовтня 2019,  19:07 | Новини фільмів

Відважний Еспен і хоробра принцеса Крістін відправляються у нову пригоду в фентезійному фільмі «Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку», який є норвезькою відповіддю трилогії «Володар перснів».

В новому фентезі режисера Міккеля Бренне Сандемусе, який зняв першу «Землю тролів», над королівством нависає страшна загроза. Короля і королеву отруїли, і єдине, що може врятувати їхні життя, це жива вода. Шукати її потрібно в Золотому Замку, який і сам по собі знайти не так то й просто. Але Еспен (Веб'єрн Енгер) і принцеса Крістін (Еллі Харбоа) не бояться нових випробувань і відправляються в дорогу, щоб врятувати королівство.

Прем'єра фільму «Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку» в українських кінотеатрах відбудеться на початку зими, 5 грудня.

1 жовтня 2019,  00:44 | Новини фільмів

Дивимося офіційний український трейлер пригодницького мультфільму «Мослі», який представляє нових чудових створінь з добрими серцями і великими мріями.

У центрі сюжету мультфільму сценариста і режисера Кірбі Аткінса знаходяться дивовижно милі створіння туріфанти. Вони є добрими і працьовитими тваринами, яких ось вже багато років експлуатують жорстокі господарі. Туріфанти вирішують, що прийшов час повстати проти життя в рабстві! Тому вони відправляються в захоплюючу подорож у пошуках свободи, щоб знайти легендарне місто, в якому вони зможуть почати нове щасливе життя.

Українська прем'єра анімації «Мослі», персонажів якої в оригіналі озвучують зірка серіалу «Ксена: Принцеса-воїн» Люсі Лоулесс та зірка трилогії «Володар перснів» Джон Ріс-Девіс, відбудеться 5 грудня.

6 березня 2019,  23:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Ніколас Голт та Лілі Коллінз представили у четвер другий офіційний трейлер біографічної драми «Толкін», яка обіцяє показати подорож, що призвела до створення однієї з найвеличніших історій людства.

Байопік, режисером якого виступає Доме Карукоскі, буде присвячений дитинству, юності та молодим рокам легендарного британського письменника Дж.Р. Р. Толкіна (Голт). Він покаже, як майбутній письменник заснував своє братство з іншими вигнанцями у своїй школі, як знайшов своє кохання Ідіт Бретт (Коллінз) і пережив жахи Першої світової війни, що в результаті надихнуло його написати епічні фентезійні романи «Володар перснів».

Українська прем'єра фільму «Толкін» очікується навесні, 9 травня.

19 лютого 2019,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Fox Searchlight представила перший офіційний трейлер біографічної драми «Толкін», яка розповість про видатного британського письменника і автора «Володаря перснів» Дж.Р.Р. Толкіна.

«Толкін» буде досліджувати роки становлення автора-сироти Дж.Р. Р. Толкіна (Ніколас Голт) і покаже, як він знаходить справжню дружбу, кохання в особі прекрасної дівчини Ідіт Бретт (Лілі Коллінз) та натхнення у групі схожих на себе вигнанців у стінах школи. Звідти Толкін відправиться на Першу світову війну, яка загрожує розділити його братство. Пізніше всі ці переживання надихнуть письменника створити його легендарні романи про Середзем'я.

В український прокат фільм Доме Карукоскі вийде весною, 9 травня.

2 липня 2018,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Володаря перснів» Пітер Джексон розповідає про свій новий масштабний проект «Смертні машини» в його офіційному закулісному відео.

Читати далі...
27 грудня 2016,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь 15-летия со дня выхода в мировой прокат «Властелина колец: Братство кольца» Орландо Блум поделился десятком редких закулисных фотографий.

Читати далі...