«Володар перснів: Персні влади»: Галадріель та інші герої Середзем'я готові до пригод на нових обкладинках Empire

4 червня 2022,  15:33 | Новини серіалів

Готуйтеся до нової епохи Середзем'я! Популярний журнал про кіно Empire вирішив порадувати всіх шанувальників «Володаря перснів» ексклюзивними обкладинками, що представляють новий погляд на молоду Галадріель та інших героїв майбутнього серіалу «Володар перснів: Персні влади».

Цей серіал вперше покаже на екранах героїчні легенди легендарної Другої епохи історії Середзем'я. Дія цієї епічної драми у жанрі фентезі відбуватиметься за тисячі років до подій «Хоббіта» та «Володаря перснів» письменника Дж.Р.Р. Толкіна і поверне глядачів в епоху, коли були створені великі сили, королівства піднімалися до слави і ставали руїнами, малоймовірні герої проходили випробування, надія висіла на найтонших нитках, а найстрашніший лиходій, що коли-небудь народжувався з-під пера Толкіна, погрожував накрити весь світ своєю темрявою.

На першій обкладинці від Empire ви можете побачити знамениту захисницю Середзем'я, ельфійку Галадріель, яку грає актриса Морвет Кларк.

Друга обкладинка липневого випуску Empire представляє королівську пару гномів, які велично сидять на своїх тронах: принца Дуріна IV та принцесу Дісу з легендарного королівства Кхазад-дум, також відомого як Морія.

Ці ролі виконують актори Овайн Артур та Софіа Номвете.

А тепер зустрічайте мохноногів: Поппі Праудфеллоу, Еланор «Норі» Брендіфут та старійшину мохноногів Садока Берроуза. Як ви напевно вже здогадалися, мохноноги – плем'я попередників хоббітів.

Їх грають Меган Річардс, Маркелла Кавена та Ленні Генрі.

Тим часом ексклюзивна обкладинка випуску представляє перший погляд на страшного снігового троля, якого намалював знаменитий художник Джон Гов.

Прем'єра серіалу «Володар перснів: Персні влади» відбудеться 2 вересня.

1787 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: