«Володар перснів»: розкрито офіційний опис майбутнього серіалу від Amazon

17 січня 2021,  03:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon вирішила порадувати всіх шанувальників «Володаря перснів», розкривши епічний синопсис свого очікуваного фентезійного серіалу, який натякає на повернення лиходія Саурона та інших знайомих облич.

Отже, ось офіційний опис серіалу «Володар перснів», прем'єра якого очікується наприкінці 2021 року або вже в 2022 році (точна дата його релізу поки оповита таємницею):

Майбутній серіал від Amazon Studios вперше оживить на екранах героїчні події легендарної Другої епохи історії Середзем'я. Події цієї епічної драми будуть розвиватися за тисячі років до подій «Хоббіта» і «Володаря перснів» Дж.Р.Р. Толкіна та відправлять глядачів в епоху, коли створювалися великі сили, королівства підносилися до слави і перетворювалися на руїни, малоймовірні герої піддавалися випробуванням, надія висіла на найтонших нитках, а найвеличніший лиходій, який коли-небудь з'являвся з-під пера Толкіна, погрожував огорнути весь світ темрявою.

Починаючись у часи відносного миру, серіал слідує за ансамблем персонажів, як знайомих, так і нових, поки вони протистоять давно нависаючому над ними відродженню зла в Середзем'ї. Від найглибших глибин Імлистих гір до чарівних лісів ельфійського королівства Ліндона, до захоплюючого дух острова королівства Нуменор, до найдальших точок на карті, ці королівства та персонажі створять спадщину, яка буде жити ще довго після їхньої смерті.

Хоча в описі прямо не вказано ім'я Саурона, саме він зійшов до влади у часи Другої епохи, так що це напевно той «найвеличніший лиходій, який коли-небудь з'являвся з-під пера Толкіна», зазначений вище.

Сайт EW повідомляє, що Amazon збирається витратити 500 мільйонів доларів на цей проект, у якого заплановано 5 сезонів, що є безпрецедентною інвестицією в новий серіал в історії телебачення.

Зйомки першого сезону зараз тривають в Новій Зеландії, де режисер Пітер Джексон знімав свої обидві трилогії «Володар перснів» та «Хоббіт».

2960 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: