Новини, в яких згадується Джейсон Шварцман

Рецензія на мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт»
Майлз Моралес і поки що найкраща пригода у мультивсесвіті
3 вересня 2023,  20:40 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

У 2018 році на великі екрани вийшов супергеройський мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту», який змінив світ (чи навіть всесвіт). Він влаштував справжню кінореволюцію, вкотре розповівши історію Людини-павука, але не Пітера Паркера, якого ми так добре знаємо (вірніше, не тільки його), а зовсім іншого хлопця з іншого всесвіту, якого теж вкусив радіоактивний павук, — Майлза Моралеса. Той мультфільм досі по праву входить в топ-250 найкращих фільмів усіх часів, і ось через 5 років на екрани виходить його сиквел «Людина-павук: Крізь всесвіт»... і він виявився нічим не гіршим за оригінал. Тож приготуйтеся, адже вас чекає незабутня подорож мультивсесвітом та знайомство з новими Людьми-павуками (а їх тут достобіса). Але чи всі з них герої?

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...
8 червня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серйозний гангстер у втіленні Кріса Рока терпляче чекає в новому небагатослівному тизері на прем'єру 4 сезону хітової кримінальної антології «Фарго», яка затримується в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читати далі...
10 січня 2020,  22:52 | Новини серіалів

Ми чекали цього три роки! Нарешті прибув офіційний трейлер 4 сезону кримінальної антології «Фарго», і головну роль у ньому виконає Кріс Рок.

Новий сезон знаменитого серіалу відправить нас у місто Канзас-Сіті, де у 1950-му році два злочинних синдикати, які борються за свою частку американської мрії, досягли нелегкого миру. Кріс Рок втілює Лоя Кеннона, голову афроамериканської злочинної сім'ї, який обмінює своїх синів з главою італійської мафії, щоб підтримати ненадійне перемир'я. Але, судячи з того, як в трейлері швидко розпалюються пристрасті, це перемир'я триватиме недовго.

Разом з Роком в 50-і відправляться Джейсон Шварцман, Джессі Баклі і Бен Вішоу. Прем'єра 4 сезону «Фарго» відбудеться весною, 19 квітня.

Рецензія на мультфільм «Клаус»
Чарівна казка про листи і доброту
8 січня 2020,  17:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Далеко на Півночі є маленький острів, на якому розташувався містечко під назвою Сміренсбург. Потрапити туди можна тільки на поромі в компанії веселого поромника, який напевно здивується, що ви туди їдете. Оскільки Сміренсбург – найсумніше містечко на нашій земній кулі. Його населяють дві ворогуючі сім'ї, які постійно роблять одне одному капості, хоча вже й не пам'ятають, через що почалася їхня ворожнеча. Але незабаром все зміниться, оскільки в Сміренсбург прибуває новий листоноша Джеспер. І він твердо має намір змусити ці сімейства почати писати листи...

Читати далі...
12 квітня 2019,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Емі Полер представляє свою нову комедію під назвою «Винна країна», яка покаже, що поїздка на виноробню може стати справжнім випробуванням для давніх подруг.

На честь 50-річчя своєї подруги Ребекки (Рейчел Дреч), Еббі (Емі Полер) запланувала атмосферну поїздку в Напу з їхніми кращими подругами. Трудоголік Кетрін (Ана Гастейєр), післяопераційна Вел (Паула Пелл), домашня Дженні (Емілі Спайві) й матуся Наомі (Майя Рудольф) з радістю хапаються за шанс відпочити і провести час разом. Але чим більше випивається алкоголю, тим більше невизначеностей реального світу втручаються в їхній відпочинок, і жінки починають сумніватися в своїй дружбі та в своєму майбутньому.

Прем'єра фільму «Винна країна», де також з'являться Тіна Фей і Джейсон Шварцман, на Netflix відбудеться 10 травня.

17 січня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер американської драми «Золоті виходи», де головну героїню втілює Емілі Браунінг.

Кінокартина Алекса Росса Перрі розповідає історію драматично переплетених доль двох сімей, що живуть в Брукліні. Їх приховане неблагополуччя оголюється у всій глибині з появою іноземної дівчини — студентки за обміном, яка несподівано руйнує крихку рівновагу обох будинків. Разом з Браунінг тут зіграли Джейсон Шварцман, Мері-Луїз Паркер, Хлоя Севіньї, Лілі Рейб, Адам Хоровіц і Аналі Тіптон.

Слухаємо, як Емілі Браунінг чарівно співає у фрагменті «Золоті виходи». У світовий прокат фільм виходить в лютому.

16 грудня 2017,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер біографічної комедії «Король польки», де головну роль виконує дворазовий номінант на премію «Золотий глобус» Джек Блек.

«Король польки» повідає історію злету і падіння польського емігранта Яна Левана, який з цілеспрямованого власника магазину в 70-х перетворився на безперечного «Короля Польки в Пенсільванії» на початку 90-х років. І щоб побудувати свою музичну імперію, Леван пішов на масштабну авантюру, яку прозвали схемою «Полька Понці». Компанію Блеку тут складають Дженні Слейт, Ванесса Байєр, Джейсон Шварцман, Дж.Б. Смув і номінантка на премію «Оскар» Джекі Вівер.

В Інтернеті прем'єра фільму Майї Форбс і Воллеса Володарські відбудеться 12 січня.

24 червня 2017,  15:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Банда табору Firewood повертається в сиквелі «Спекотне американське літо: 10 років по тому»! У ньому зіграють зірки приквела Елізабет Бенкс, Пол Радд, Маргарит Моро, Кріс Пайн, Емі Полер, Крістен Віг, Крістофер Мелоні, Джош Чарльз і Джейсон Шварцман. А компанію їм складуть Джай Кортні, Алісса Мілано та Адам Скотт. Правда, Бредлі Купера в цьому 1991 році ніде не видно.

Усі серії міні-серіалу стануть доступні до перегляду на Netflix з 4 серпня.

19 грудня 2013,  01:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey
«Ветер восточный туманы несет Что-то начнется, что-то грядет». ~ Берт, «Мэри Поппинс»

Впервые Уолт Дисней предложил писательнице Памеле Трэверс экранизировать ее сказку «Мэри Поппинс» в 1938 году. Однако лишь в 1961 году она приехала в Лос-Анджелес, чтобы при личной встрече обсудить эту возможность. Несмотря на продолжительные раздумья, Трэверс не горела желанием допустить, чтобы какой-то голливудский импресарио коверкал ее детище. Сменить гнев на умеренную милость вынудил ее спад продаж книг и экономический кризис. Она согласилась на двухнедельный визит в Лос-Анджелес, в результате которого работа над фильмом все же началась.

Фильм Disney СПАСТИ МИСТЕРА БЭНКСА повествует о невероятной истории создания классического семейного фильма – музыкальной комедии Disney МЭРИ ПОППИНС. Главные роли в фильме исполняют обладатели двух премий «Оскар»® Эмма Томпсон и Том Хэнкс.

Путешествие МЭРИ ПОППИНС на большой экран началось с того, что дочери Уолта Диснея добились от отца обещания снять фильм по их любимой книге – «Мэри Поппинс» Памелы Трэверс. Уолт с легким сердцем пообещал дочерям сделать столь необычный подарок. Однако чтобы сдержать слово потребовалось подождать 20 лет. Пытаясь выкупить права на экранизацию книги, Дисней столкнулся с бескомпромиссностью писательницы, которая нипочем не соглашалась передать свою возлюбленную героиню на ленту голливудского конвейера. Единственное, что смогло хоть как-то повлиять на нее, – кризис на книжном рынке и, соответственно, финансовые затруднения. С большой неохотой Трэверс согласилась прилететь в Лос-Анджелес, чтобы лично выслушать предложения Диснея относительно киноверсии ее книги.

На протяжении двух недель Уолт Дисней лез из кожи вон, чтобы произвести впечатление на чопорную англичанку. В частности, он демонстрировал красочные раскадровки и приглашал композиторов братьев Шерманов, которые исполняли зажигательные песни собственного сочинения. Однако все попытки были тщетны и не оказывали на сказочницу ровным счетом никакого эффекта. Вскоре Уолт начал понимать, что перспектива экранизации становится все более призрачной и недостижимой.@

И только когда речь в разговоре зашла детских переживаниях писательницы, Уолт узнал о том, что именно тревожит мисс Трэверс. Вместе они позволили самой Мэри Поппинс править бал, и в итоге был снят один из самых очаровательных фильмов в истории мирового кинематографа.

Читати далі...