«Місто астероїдів»: вийшов трейлер нового фільму Веса Андерсона з зірковим кастом

29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

«Місто астероїдів» буде романтичною драмеді, події якої будуть розвиватися у 1955 році. Сюжет фільму слідує за компанією учнів з усієї країни та їхніх батьків, чиї долі химерним чином переплітаються під час конвенції Junior Stargazer, що проводиться у вигаданому американському містечку, розташованому в пустелі.

Разом з Генксом та Йоханссон у першому трейлері «Міста астероїдів» можна побачити Джейсона Шварцмана, Тоні Револорі, Джеффрі Райта, Ліва Шрайбера, Стіва Карелла та зірку хітового серіалу «Дивні дива» Маю Гоук.

Також у новій пригоді Андерсона знялися такі відомі актори, як Тільда Свінтон, Марго Роббі, Браян Кренстон, Едвард Нортон, Едріан Броуді, Віллем Дефо, Хонг Чау, Метт Діллон, Гоуп Девіс та Джефф Голдблюм.

Андерсон має 7 номінацій на премію «Оскар» за фільми «Родина Тененбаумів», «Незрівнянний містер Фокс», «Королівство повного місяця», «Готель "Гранд Будапешт"» і «Острів собак» та є володарем премії Британської кіноакадемії за «Готель "Гранд Будапешт"».

В американський прокат «Місто астероїдів» вийде у червні. Дата його української прем'єри поки що не повідомляється. Чекаємо на дубльований трейлер.

1151 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: