Новини, в яких згадується Галь Гадот

28 жовтня 2023,  16:48 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася у п'ятницю першим кадром свого наступного рімейку у стилі live-action «Білосніжка», де головну роль виконає Рейчел Зеглер, відома за оскароносним мюзиклом «Вестсайдська історія».

Читати далі...
25 липня 2023,  16:46 | Новини фільмів

Не дивлячись на те, що частина глядачів виступає проти того, щоб ізраїльська актриса Галь Гадот грала єгипетську царицю Клеопатру в майбутньому байопіку, інша частина із захопленням уявляє, як вона може виглядати у цьому царському образі.

Читати далі...
19 червня 2023,  18:58 | Новини фільмів

Галь Гадот, відома за роллю Диво-жінки у блокбастерах DC, представила на вихідних в рамках конвенції TUDUM офіційний трейлер свого нового шпигунського екшену Тома Гарпера «Місія Стоун» від платформи Netflix.

Читати далі...
18 червня 2023,  07:17 | Новини фільмів

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Читати далі...
10 червня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Казковий фан-арт майбутнього фільму від Disney «Білосніжка» уявляє зірку «Диво-жінки» Галь Гадот в образі Злої королеви з класичного діснеївського мультфільму.

Читати далі...
19 січня 2023,  19:31 | Новини фільмів

Зірка «Диво-жінки» Галь Гадот постає в образі нової екшен-героїні на свіжому кадрі шпигунського бойовика «Кам'яне серце», яким поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
10 грудня 2022,  20:08 | Новини фільмів

Наступного року зірка «Диво-жінки» Галь Гадот буде рятувати світ у шпигунському екшені «Кам'яне серце» («Heart of Stone»), що вийде на платформі Netflix.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Смерть на Нілі»
Еркюль Пуаро та вбивство у медовий місяць
9 квітня 2022,  22:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху детективної кінокартини «Вбивство у "Східному експресі"», що вийшла на великі екрани в 2017 році, режисер та виконавець головної ролі Кеннет Брана не марнував часу і практично відразу вирішив зняти її сиквел, другу пригоду свого видатного детектива Еркюля Пуаро, але цього разу замість подорожі в шикарному потягу під час снігової бурі на нього чекав багатий круїз річкою Ніл. Незмінним залишилося лише те, що йому знову доведеться зайнятися розслідуванням заплутаного вбивства, підозрюваними у якому є практично всі пасажири. Як казав інший відомий детектив, гра почалася…

Читати далі...
Рецензія на фільм «Червоне повідомлення»
Чудова трійця: У пошуках яєць Клеопатри
18 листопада 2021,  02:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви коли-небудь замислювалися над тим, що буде, якщо взяти Двейна Джонсона, Раяна Рейнольдса та Галь Гадот і об'єднати в нестримне тріо у великобюджетному фільмі про пригоди та пограбування століття? Навіть якщо й ні, то компанія Netflix задумалася над цим за вас і зняла за участю цієї харизматичної трійці голлівудських кінозірок першого ешелону фільм під назвою «Червоне повідомлення». І, на що й робили ставку боси Netflix, цей стримінговий блокбастер миттєво став хітом платформи. Причому не лише через гучні імена центральної трійці, а й через дуже розважальний сюжет.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ліга справедливості Зака Снайдера»
Супергеройський епік для справжніх шанувальників Зака Снайдера
30 березня 2021,  23:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У березні 2017 року сім'ю режисера Зака ​​Снайдера потрясла жахлива трагедія. Його дочка Отем покінчила життя самогубством, і він просто не міг завершити роботу над очікуваним супергеройським блокбастером «Ліга справедливості». Але студія Warner Bros., не бажаючи втрачати гроші, вирішила піти по головах і привести в проект зовсім іншого режисера, який не працював зі Снайдером і повинен був зробити те, що скажуть продюсери. Цим режисером став творець хітових кінокоміксів «Месники» і «Месники: Ера Альтрона» Джосс Відон, але, оскільки це була не його історія, не дивно, що вона обернулася провалом. І ось через 4 роки Снайдеру нарешті вдалося представити світові свою версію «Ліги справедливості». Чи змогла вона виправдати очікування вимогливих фанатів коміксів DC?

Читати далі...
24 березня 2021,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що Зак Снайдер говорить, що він назавжди попрощався із всесвітом DCEU, він все одно додав в режисерську версію «Ліги справедливості» один епізод, який розкриває сюжет потенційної «Ліги справедливості 2».

Читати далі...
23 березня 2021,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб підняти наш настрій під час чергового локдауну, студія Warner Bros. змонтувала цілих 6 хвилин веселощів з невдалих дублів супергеройського екшену «Диво-жінка 1984», де дуже багато сміється і танцює Галь Гадот.

Читати далі...
15 березня 2021,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа HBO Max поділилася другим повноцінним трейлером очікуваної режисерської версії супергеройського фільму Зака Снайдера «Ліга справедливості», який показує масу нових сюжетних ліній та сцен.

Читати далі...
8 березня 2021,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Міжнародного дня боротьби за права жінок режисер Зак Снайдер опублікував в соціальних мережах персональні трейлер та постер супергеройського блокбастера «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» за участю наймогутнішої супергероїні DCEU Діани Принц, відомої як Диво-жінка.

Читати далі...