Джеймі ДорнанJamie Dornan

Джеймі Дорнан / Jamie Dornan
Народився 1 травня 1982
Зріст: 183 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джеймі Дорнана

Привиди у Венеції (2023) ... актор
Кам'яне серце (2023) ... Parker
Белфаст (2021) ... Pa
Барб і Зірка їдуть в Віста дель Мар (2021) ... Edgar
Дикий гірський чебрець (2020) ... Anthony
Тролі 2: Світове турне (2020) ... Chaz
Коханці (2019) ... Jack
Межа часу (2019) ... Dennis
Смерть та солов'ї (2019) ... Liam Ward
Робін Гуд (2018) ... Will Scarlet

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймі Дорнана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймі Дорнана

PROFE7OR

13 березня 2015, 01:23

Перспективный актёр, что там говорить), желаю успеха в дальнейшем.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...