Шикарний фан-постер уявляє Галь Гадот в образі цариці Клеопатри

25 липня 2023,  16:46 | Новини фільмів

Не дивлячись на те, що частина глядачів виступає проти того, щоб ізраїльська актриса Галь Гадот грала єгипетську царицю Клеопатру в майбутньому байопіку, інша частина із захопленням уявляє, як вона може виглядати у цьому царському образі.

Новий фан-постер фільму «Клеопатра», який розлетівся соцмережами, представляє Гадот з яскравим єгипетським макіяжем та у королівському головному уборі з золота, в якому вона дійсно схожа на царицю Єгипта Клеопатру.

Проте глядачі все ще вважають, що цю роль в історичному фільмі має зіграти акторка, яка родом з Македонії чи Греції (Клеопатра мала саме таке коріння).

На початку очікувалося, що фільм про Клеопатру з Гадот у головній ролі буде знімати Петті Дженкінс, яка створила супергеройські блокбастери «Диво-жінка» та «Диво-жінка 1984», проте згодом вона залишила проєкт, і тепер на його чолі стала режисерка Карі Скогланд, яка працювала над супергеройським серіалом «Сокіл і Зимовий солдат».

А ви чекаєте байопік «Клеопатра» за участю Галь Гадот? Пишіть у коментарях.

У серпні Гадот можна буде побачити в шпигунському блокбастері «Місія Стоун», який вийде на платформі Netflix, а наступного року вона зіграє Злу королеву у фільмі «Білосніжка і сім гномів» від студії Disney.

565 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: