Режисерка «Диво-жінки» Петті Дженкінс зніме новий фільм саги «Зоряні війни»

12 грудня 2020,  01:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою крутого відео режисерка Петті Дженкінс оголосила в соцмережах про свій новий епічний проект вона зніме спін-офф саги «Зоряні війни», який називається «Star Wars: Rogue Squadron».

Режисерка блокбастерів «Диво-жінка» і «Диво-жінка 1984» опублікувала в четвер у Twitter відео, де вона, катаючись на роликах, згадує свого батька:

Я люблю рухатися швидко будь-яким способом. Думаю, це тому, що я росла донькою великого льотчика-винищувача. Кожен день я прокидалася, виходила на вулицю і дивилася, як батько і його ескадрилья злітають в небо. І це була найбільш хвилююча річ, яку я переживала у своєму житті. Коли він втратив своє життя на службі у цієї країни, це пробудило в мені бажання якось перетворити всю цю трагедію і захват [від спостерігання за його польотами] в найвеличніший фільм про льотчиків-винищувачів усіх часів. Але як би я не старалася, я ніяк не могла знайти правильну історію. До сьогодні. Тепер я знайшла фільм про дві речі, які я дуже люблю, так що скоро побачимося.

У кінці відео Дженкінс знімає ролики й одягає шолом і помаранчевий костюм пілота-повстанця з Розбійної ескадрильї (Rogue Squadron), яку під час Галактичної громадянської війни заснував сам Люк Скайвокер.

Також в числі майбутніх проектів режисерки значиться біографічний епік «Клеопатра», головну роль в якому збирається виконати Галь Гадот. Поки складно сказати, який з цих фільмів увірветься на екрани кінотеатрів першим.

Тим часом наступного тижня, 16 грудня, в український прокат виходить довгоочікуваний супергеройський екшен Дженкінс «Диво-жінка 1984».

1262 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: