Педро ПаскальPedro Pascal

Педро Паскаль / Pedro Pascal
Народився 2 квітня 1975; Сантьяго, Чилі
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Педро Паскаля

Strange Way of Life (2023) ... Silva
Останні з нас (2023) ... Joel Miller
У бульбашці (2022) ... Dieter Bravo
Нестерпний тягар величезного таланту (2022) ... Javi Gutierrez
Книга Боби Фетта (2021) ... The Mandalorian
Тревожный звонок (2021) ... Pedro
Ми можемо стати героями (2020) ... Marcus Moreno
Диво-жінка 1984 (2020) ... Maxwell Lord
Princess Bride (2020) ... Inigo Montoya
Tropico (2020) ... Mark

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Педро Паскаля. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Педро Паскаля

Написати коментар...
Написати коментар...