Небула з'явиться в четвертому фільмі Тора

21 січня 2021,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша улюблена злюка зі всесвіту Marvel повертається! Карен Гіллан підтвердила свою участь в майбутньому супергеройському екшені «Тор: Любов і грім».

Гіллан вирушила в Сідней, Австралія, щоб взяти участь в зйомках нового блокбастера про пригоди бога грому Тора, пише сайт Screen Crush.

Причому її Небула буде не єдиною учасницею Вартових Галактики, яка з'явиться у фільмі «Тор: Любов і грім». У ньому повернуться й інші її колеги по міжгалактичним пригодам, яких вона в минулому неодноразово намагалася вбити, але в результаті вони стали друзями.

У кінці блокбастера «Месники: Завершення», де Небула повністю перетворилася з суперлиходійки на справжню супергероїню, відважно борючись з Таносом у фінальній битві за долю усього всесвіту, Тор застрибнув на борт зорельота Вартових «Мілано», і вони разом полетіли борознити космічні простори.

Разом з Тором (Кріс Гемсворт) і Небулою на борту зорельота також були присутні Пітер Квилл (Кріс Претт), Дракс (Дейв Батіста), Богомолиця (Пом Клемент'єфф), Ракета (Бредлі Купер) та Грут (Він Дизель), так що вони теж повинні з'явитися в камео в четвертому сольнику бога грому.

Тим часом центральні ролі у фільмі «Тор: Любов і грім» будуть у Тора, Валькірії (Тесса Томпсон), Горра/Бога-м'ясника (Крістіан Бейл) та Джейн Фостер (Наталі Портман), яка перетвориться на Жінку-Тор. Режисером блокбастера виступає Тайка Вайтіті.

Також на цьому тижні в Австралію для зйомок в екшені «Тор 4» прибув Метт Деймон, але його роль у всесвіті Marvel поки не розголошується.

1597 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: