Метт Деймон відправився в Австралію, щоб знятися в блокбастері «Тор 4»

19 січня 2021,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Метт Деймон переїхав разом зі своєю сім'єю в Австралію, і в той же час Інтернет підірвала новина про те, що він з'явиться в новому супергеройському екшені від Marvel Studios «Тор: Любов і грім».

Зірка франшизи про Джейсона Борна повідомив про свій переїзд в Австралію разом з дружиною і дітьми в свіжому інтерв'ю з The Daily Mail:

Я в захваті від того, що ми з моєю родиною будемо називати Австралію домом протягом наступних декількох місяців. Австралійська кінокоманда знаменита на весь світ своїм професіоналізмом, і працювати з нею одне задоволення, тому наступні 14 днів карантину варті того.

Деймон не сказав, заради якого саме проекту він вирішив переїхати на батьківщину Кріса Гемсворта, але джерела повідомляють, що це пов'язано з його участю в новому фільмі про супергероя Тора, який зніме режисер Тайка Вайтіті.

Його роль поки не розголошується, але якщо він переїхав разом з родиною на декілька місяців, то, швидше за все, це буде щось більше, ніж те його камео в блокбастері «Тор: Рагнарок», де Деймон зіграв актора-асгардійця, який зображував Локі в п'єсі про великий подвиг бога хитрощів.

Сюжет четвертого сольника Тора буде обертатися навколо Джейн Фостер, в образі якої на екрани повернеться Наталі Портман. Актриса розкрила в нещодавньому інтерв'ю, що фільм буде адаптацією коміксу «Mighty Thor», де Джейн бореться з раком і стає Жінкою-Тор.

Також відомо, що в екшені «Тор: Любов і грім» зіграє актор Крістіан Бейл. Він втілить суперлиходія Горра, відомого як Бог-м'ясник або Вбивця богів.

Прем'єра четвертої сольної пригоди Тора, де також повернеться Валькірія у втіленні Тесси Томпсон, очікується у травні 2022 року.

2158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: