Прем'єра екшену про Джеймса Бонда «007 : Не час помирати» перенесена на 2021 рік

5 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї осені (і навіть цієї зими) ми не побачимо на великих екранах очікувану ювілейну пригоду Джеймса Бонда «007: Не час помирати». У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 1 квітня 2021 року.

У своєму 25-му фільмі Джеймс Бонд, роль якого грає Деніел Крейг, залишив оперативну службу. Проте його мирне життя виявляється недовгим, коли до нього звертається по допомогу старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер, що виводить Бонда на слід загадкового злочинця, озброєного небезпечною новою технологією.

Разом з Крейгом в пригодницькому екшені від режисера хітового серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунаги ми побачимо Лею Сейду (Мадлен Свонн), Рамі Малека (Сафін), Крістофа Вальца (Ернст Ставро Блофельд), Лашану Лінч (Номі), Ану де Армас (Палома), Рейфа Файнса (M), Бена Вішоу (Q), Наомі Гарріс (Ів Маніпенні), Джеффрі Райта (Фелікс Лайтер) та Рорі Кіннера (Білл Таннер).

Раніше вперед у часі були перенесені прем'єри таких очікуваних голлівудських блокбастерів, як «Диво-жінка 1984» (на 24 грудня) і «Чорна вдова» (на 6 травня 2021 року), які теж повинні були вийти на екрани восени.

3562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: