Голлівудський режисер Кері Фукунага врятував собаку з-під завалів біля Харкова

21 квітня 2022,  18:23 | Новини зірок

Відомий режисер Кері Фукунага, який зняв минулорічний фільм про Джеймса Бонда «007: Не час помирати», продовжує подорожувати Україною з гуманітарною допомогою. І, опинившись у Харківській області, він завів собі нового чотирилапого друга.

Незабаром після початку повномасштабного російського вторгнення, яке відбулося рано вранці 24 лютого, Фукунага приїхав разом із благодійною організацією World Central Kitchen до Львова як волонтер, після чого режисер вирушив до Києва, щоб годувати безкоштовними обідами тих, хто цього потребує.

Далі він відвідав Бучу та Ірпінь у Київській області, де після визволення міст українською армією від російських окупантів є жахлива гуманітарна катастрофа, а тепер Фукунага вирушив допомагати людям у Харківську область.

Там, у місті Дергачі, режисер Бондіани врятував з-під завалів чорно-білого пса, про що у соцмережах повідомив шеф-кухар Хосе Андрес, засновник World Central Kitchen, разом із яким Фукунага волонтерить в Україні:

Мій новий найкращий друг Кері Фукунага — неймовірна людина, яка тижнями допомагає World Central Kitchen, днями знайшов і врятував найкращого друга людини з-під завалів у місті Дергачі, на північ від Харкова! Поки ми доставляємо їжу, ми ще стільки всього чудового можемо зробити на місці!

Тим часом ще один волонтер Нейт Мук поділився у Twitter милим відео з Фукунагою та собакою і повідомив, що тепер у «Кері є новий член сім'ї».

Нещодавно Фукунага також відвідав Краматорськ, залізничний вокзал в якому під час евакуації жінок та дітей обстріляла ракетами російська армія.

За допомогою соцмереж голівудський режисер документує історії українців, які постраждали від війни, розв'язаної путіном, і розповідає правду всьому світу, що також зараз дуже важливо, адже путінський режим відчайдушно намагається приховати свої злочини та військові злочини російської армії. Правда переможе!

Читайте також: Актор Олексій Суровцев рятує котиків та собачок із Ірпеня.

986 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: