Новини, в яких згадується Пітер Джексон

23 липня 2022,  19:44 | Новини серіалів

Свіжий трейлер фентезі-серіалу «Володар перснів: Персні влади», представлений учора на конвенції San Diego Comic-Con, розкрив, як виглядатиме Саурон у новій адаптації творів Дж. Р.Р. Толкіна. І він зовсім не схожий на Саурона з трилогій Пітера Джексона. Давайте розберемося чому.

Читати далі...
12 квітня 2022,  23:00 | Новини серіалів

Завдяки ентузіастам творчого об'єднання «Цікава Ідея» в мережі з'явився тизер-трейлер очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», який можна буде подивитися восени на платформі Amazon, із шикарним українським дубляжем.

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
16 лютого 2021,  21:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки легендарної трилогії Пітера Джексона «Володар перснів» проходили на мальовничих пейзажах Нової Зеландії і подарували його акторам безліч чудових спогадів. Наприклад, Вігго Мортенсен мабуть досі згадує, як він рибалив у цій річці в перерві між дублями.

Читати далі...
26 січня 2021,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Восени ми писали про те, що на початку 2021 року на великі екрани повернуться культові трилогії Пітера Джексона «Хоббіт» та «Володар перснів», але локдаун вніс свої корективи в ці плани. Тепер побачити незабутні пригоди Більбо Беггінса ви зможете в кінотеатрах у лютому.

Читати далі...
18 січня 2021,  16:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як той епічний синопсис серіалу «Володар перснів» говорив про повернення знайомих нам персонажів? Так ось одним з них буде Галадріель, володарка Лоріену. Але зіграє її у цей раз не Кейт Бланшетт.

Читати далі...
17 січня 2021,  03:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon вирішила порадувати всіх шанувальників «Володаря перснів», розкривши епічний синопсис свого очікуваного фентезійного серіалу, який натякає на повернення лиходія Саурона та інших знайомих облич.

Читати далі...
20 листопада 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї зими всі шанувальники творів Дж.Р.Р. Толкіна й творчості режисера Пітера Джексона зможуть знову відправитися в епічну подорож Середзем'ям в компанії хоббітів, гномів, ельфів та одного мудрого чарівника, оскільки на великі екрани повертаються фентезі-трилогії «Володар перснів» і «Хоббіт».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Толкін»
Крізь Мордор до світла
29 листопада 2019,  01:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі добре знаємо легендарну історію про Середзем'я та Перстень всевладдя, але про життя письменника Дж.Р.Р. Толкіна нам, як зазвичай буває з біографіями письменників, відомо мало. Він пройшов Першу світову війну, став професором ... Але яким було його дитинство? Що надихнуло його на створення одного з найзнаменитіших творів жанру фентезі? Які люди стали прототипами його персонажів? На ці питання і намагається відповісти біографічний фільм про юність письменника з простою назвою «Толкін».

Читати далі...
1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
22 грудня 2018,  23:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо колись зніматимуть рімейк трилогії «Володар перснів», то на роль Голума просто зобов'язані покликати Кару Делевінь. Вона впорається і без комп'ютерної графіки.

Читати далі...
7 грудня 2018,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Стівен Ленг, відомий завдяки фільму «Аватар», втілює в антиутопічній картині «Смертні машини» монстра з сяючими очима.

У світі «Смертних машин», де гігантські міста на колесах поглинають одне одного заради ресурсів. Шрайк (Ленг) є останнім з батальйону живих мерців, солдатів, відомих як Сталкери, яких реанімували після шістдесятихвилинної війни за допомогою механічних запчастин. Він полює на Естер Шоу (Гера Гільмар) і Тома Нетсворті (Роберт Шіен), й сценарист і продюсер Пітер Джексон зазначає в закулісному відео, що Шрайк є «силою, яку не зупинити».

В український прокат фільм Крістіана Ріверса вийшов учора, 6 грудня. Квитки на сеанси «Смертні машини» ви знайдете на нашому сайті.

27 листопада 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гігантські машини-міста намагаються наздогнати одне одного в новому дубльованому ТБ-ролику антиутопічного фільму «Смертні машини».

Творець легендарної фентезійної трилоги «Володар перснів» Пітер Джексон представляє екранізацію знаменитого роману британського письменника Філіпа Ріва, який розповідає про світ майбутнього, де залишки людства, які вижили після занепаду цивілізації, побудували величезні рухомі міста, більші з яких поглинають менші заради їхніх ресурсів.

Основних персонажів цієї історії втілять актори Гера Гілмар, Роберт Шіен, Г'юго Вівінг, Стівен Ленг та Джіхе.

Українська прем'єра картини режисера Крістіана Ріверса відбудеться наступного тижня, 6 грудня. Квитки на перші сеанси «Смертні машини» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

23 листопада 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український ТБ-ролик антиутопічної картини «Смертні машини», над якою працював творець культових трилогій «Володар перснів» та «Хоббіт» Пітер Джексон.

Фільм «Смертні машини» є екранізацією однойменного роману британського письменника Філіпа Ріва, чиї події відбуваються через тисячоліття після того, як цивілізація була знищена, а люди тепер живуть у гігантських рухомих містах, більші з яких поглинають менші заради ресурсів. Бунтарка Естер Шоу (Гера Гілмар) прибуває в Лондон, щоб помститися голові Гільдії істориків Таддеусу Валентайну (Г'юго Вівінг) за вбивство своєї матері. Там вона зустрічає хлопця Тома Нетсворті (Роберт Шіен) з нижнього рівня Лондона, їх скидають у зовнішній світ, і вони приєднуються до опору.

Новий український постер фільму «Смертні машини» ви знайдете в нашій галереї. В кінотеатрах України антиутопію режисера Крістіана Ріверса покажуть з 6 грудня.

16 листопада 2018,  19:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя на землі опиняється на межі зникнення в першому українському ТБ-ролику науково-фантастичної картини «Смертні машини».

Визнаний майстер фентезі Пітер ДжексонВолодар перснів», «Хоббіт») представляє нову епічну сагу, чиї події розвиваються у виснаженому постапокаліптичному світі майбутнього, де цілі міста приходять в рух, зриваються з місць і пожирають один одного. А їх уцілілі жителі, серед яких головні герої Естер Шоу (Гера Гілмар) і Том Нетсворті (Роберт Шіен), ведуть відчайдушну боротьбу за виживання...

Нові кадри і постери фільму «Смертні машини» ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри нове творіння Джексона прибуде 6 грудня.