Елайджа ВудElijah Wood

Елайджа Вуд / Elijah Wood
Повне ім'я: Elijah Jordan Wood
Народився 28 січня 1981; Сідар-Рапідс, Айова, США
Зріст: 168 см
67%
4
33%
2

Фільмографія Елайджи Вуда

Звір у його голові (2021) ... Bill Hagmaier, продюсер
Макс Фіст (2020) ... продюсер
Princess Bride (2020) ... Prince Humperdinck
Darrylgorn (2019) ... Elijah
Колір з інших світів (2019) ... продюсер
Іди до татка (2019) ... Norval Greenwood
Деніел несправжній (2019) ... продюсер
Зоряні війни: Опір (2018) ... Jace Rucklin
The Panama Papers (2018) ... John Doe

Біографія Елайджи Вуда

Елайджа Вуд провів майже півжиття на різних знімальних площадках. Свідчення тому – його послужний список. Історія його життя – історія його кар'єри. А кількість фільмів, у яких грав Елайджа, набагато випередило його вік: незважаючи на молодість, він зіграв майже в сорока кінокартинах і телефільмах.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Елайджи Вуда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Елайджи Вуда

Написати коментар...
Написати коментар...