Новини фільмів, в яких згадується Венсан Кассель

1 квітня 2024,  17:48 | Новини фільмів

Семюел Л. Джексон, він же Нік Ф'юрі у кіновсесвіті Marvel, втілює крутого детектива, який полює на серійного вбивцю, в дубльованому трейлері детективного трилера «Почерк кілера», де компанію йому складе Венсан Кассель.

Читати далі...
26 березня 2024,  16:42 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український постер детективного трилера «Почерк кілера», головні ролі в якому виконають зірка франшизи «Месники» Семюел Л. Джексон та зірка дилогії «Три мушкетери» Венсан Кассель.

Читати далі...
19 квітня 2023,  22:20 | Новини фільмів

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр цього тижня в українських кінотеатрах є французька пригодницька стрічка «Три мушкетери: Д'Артаньян», де головну жіночу роль зіграє зірка Бондіани Єва Грін, яка підтримує Україну.

Читати далі...
17 квітня 2023,  23:27 | Новини фільмів

Представляємо нові кадри пригодницької стрічки «Три мушкетери: Д'Артаньян», що буде черговою екранізацією роману письменника Александра Дюма. Центральні ролі в ній зіграють Єва Грін, Венсан Кассель, Луї Гаррель, Ромен Дюрі, Вікі Кріпс та інші.

Читати далі...
18 січня 2023,  11:40 | Новини фільмів

Легендарні галли Астерікс і Обелікс повертаються на екрани кінотеатрів у новій пригодницькій стрічці «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія», що вийде в український прокат 2 лютого.

Читати далі...
7 січня 2023,  20:50 | Новини фільмів

Режисер Гійом Кане зібрав іменитий каст для своєї пригодницької комедії «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія» («Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu»), що покаже повернення на великі екрани двох легендарних героїв французьких коміксів.

Читати далі...
24 жовтня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Береніс Бежо пише книгу, яка змінить все її життя та відносини з найкращими друзями, в трейлері комедійного фільму «Друзі на свою голову» («Le bonheur des uns...»).

Читати далі...
11 січня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина для всіх шанувальників і шанувальниць французького кінематографа: у січні в Києві відбудеться 15-й кінофестиваль «Вечори французького кіно».

Читати далі...
7 січня 2020,  18:13 | Новини фільмів

На цьому тижні в український прокат виходить науково-фантастичний трилер Вільяма Юбенка «Під водою», на честь чого представляємо його новий напружений фрагмент, події якого розгортаються на глибині океану.

Фільм «Під водою», який у мережі вже прозвали «"Чужий" тільки під водою», розповість про групу підводних дослідників, яких втілюють Крістен Стюарт, Венсан Кассель, Джессіка Генвік і ТіДжей Міллер. Одного разу на їхній станції, що розташована на дні океану, трапляється сильний землетрус. Дослідники отримують травми, а сама станція виявляється сильно пошкодженою, тому вони приймають рішення надягти скафандри і відправитися в небезпечну прогулянку дном океану, щоб дістатися до евакуаційного модуля і вибратися на поверхню. Ось тільки костюми не призначені для такого високого тиску, як розкриває новий фрагмент.

Квитки на сеанси «Під водою» ви вже можете знайти в нашій афіші. Українська прем'єра нового фільму зі Стюарт відбудеться у четвер, 9 січня.

30 грудня 2019,  21:19 | Новини фільмів

Венсан Кассель пропонує ризикований план в ексклюзивному фрагменті пригодницького трилера «Під водою», де компанію йому складає зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт.

Сюжет «Під водою» буде слідувати за групою підводних дослідників, чию станцію на дні океану пошкоджує сильний землетрус. В даному фрагменті вони збираються разом у командному відсіку, щоб обговорити план дій. Дослідники виглядають так, наче їм добряче дісталося від землетрусу, і тут керівник групи пропонує надіти глибоководні скафандри і відправитися в інший відсік по дну океану. Більшість вважає це самогубством, але іншого варіанту дій у них просто немає.

Українська прем'єра фільму «Під водою», який зняв режисер Вільям Юбенк, очікується вже наступного тижня, 9 січня.

17 грудня 2019,  13:56 | Новини фільмів

Режисери знаменитої надихаючої драми «1+1» Олів'є Накаш і Ерік Толедано представляють нову зворушливу історію «Особливі», головну роль в якій виконав актор Венсан Кассель.

Це історія про справжніх супергероїв, які живуть серед нас. Вони не літають над землею і не стріляють блискавками. Вони тихо роблять щодня свою справу, створюючи справжнє диво для особливих людей, від яких відмовилися всі інші. Бруно (Венсан Кассель) та Малік (Реда Катеб) вже 20 років працюють з дітьми та підлітками з аутизмом і відповідають за дві некомерційні організації, де вчать молодих людей з неблагополучних районів займатися найважчими випадками, змінюючи життя і перших, і других.

В український прокат фільм «Особливі» вийде 6 лютого.

27 серпня 2019,  15:46 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер драматичного горора «Під водою», який зняв режисер «Сигналу» Вільям Юбенк.

Група дослідників підводного світу, яких грають Крістен Стюарт, Венсан Кассель, Джессіка Генвік і ТіДжей Міллер, повинна вибратися з пастки і врятуватися, після того як землетрус руйнує їхню глибоководну лабораторію. Але опинившись за межами лабораторії, вони відкривають, що їх головною проблемою є аж ніяк не землетрус, а підводні монстри.

Українська прем'єра фільму «Під водою» відбудеться 9 січня 2020 року.

11 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер французької історичної драми «Відок: Імператор Парижа», головну роль у якій виконує знаменитий актор Венсан Кассель.

Події розгортаються у Франції на початку XIX століття. Ежен Франсуа Відок (Кассель) з самого дитинства не сидів на місці. Спочатку дрібні крадіжки і шахрайство, а з роками все більш тяжкі злочини міцно закріпили його в кримінальному світі Парижа. Але чергове ув'язнення змінило світогляд Відока. Тому, коли його звинувачують у вбивстві, до якого він не причетний, Відок пропонує поліції знайти злочинця. Робота в цій сфері робить Ежена Франсуа Відока одним з найуспішніших співробітників поліції свого часу.

Українська прем'єра фільму «Відок: Імператор Парижа», де також знялися Ольга Куриленко, Аугуст Діль, Фрейя Мавор, Дені Меноше та Дені Лаван, відбудеться через два тижні, 25 липня.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...