Єва ГрінEva Green

Єва Грін / Eva Green
Повне ім'я: Eva Gaëlle Green
Народилася 6 липня 1980; Париж, Франція
Зріст: 168 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Єви Грін

Світила (2020) ... Lydia Wells
Проксіма (2019) ... Sarah
Дамбо (2019) ... Colette Marchant
Ейфорія (2017) ... Emilie
Засновано на реальних подіях (2017) ... Elle
Дім дивних дітей Міс Сапсан (2016) ... Miss Peregrine
Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати (2014) ... Ava
Порятунок (2014) ... Madelaine
Страшні казки (2014) ... Vanessa Ives
Білий птах у хуртовині (2014) ... Eve Connors

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Єви Грін. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Єви Грін

Написати коментар...
Написати коментар...