Кохання, вбивство і золота лихоманка: вийшов трейлер серіалу «Світила» з Євою Грін

21 травня 2020,  14:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Страшні казки» Єва Грін знову відправляється в минуле в новому пригодницькому міні-серіалі «Світила».

Події серіалу, заснованого на однойменному романі письменниці Елінор Каттон, розвиваються в 1860-х роках в Новій Зеландії під час золотої лихоманки і розповідають про чоловіків та жінок, які подорожують її просторами та створюють свої статки. У романі Каттон все починається з того, що золотошукача Кросбі Веллса знаходять мертвим у його хатині, де було заховано декілька тисяч фунтів золота.

Трейлер показує, що в центрі серіалу буде його вдова Лідія Веллс, її нова подруга Анна Ведерелл та ще один золотошукач Емері Стейнз, у якого зав'язуються романтичні відносини з Анною.

Грін виконує роль Лідії, її чоловіка Кросбі грає Івен ЛесліПлач», «Соловей»), а Анну та Емері втілюють зірка серіалу «Лікарня Нікербокер» Ів Г'юсон та зірка минулорічного фільму «Вчора» Гімеш Патель.

Перша серія міні-серіалу «Світила» вийшла на екрани 17 травня, так що ви вже можете подивитися її на стримінгових платформах.

2229 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: