Майкл Б. Джордан зіграє в біблійному фільмі від Денні Бойла та Warner Bros.

5 червня 2020,  20:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Денні Бойл, який отримав «Оскар» за драму «Мільйонер з трущоб», збирається зняти фільм «Мафусаїл», і головну роль в ньому виконає зірка супергеройського екшену «Чорна пантера» Майкл Б. Джордан.

Спочатку кінострічка «Мафусаїл», якою займається студія Warner Bros., ґрунтувалася на біблійному міфі про чоловіка, чий вік складав 969 років. Але, як повідомляє сайт Variety, джерела, близькі до проекту, кажуть, що креативна команда вирішила використовувати новий підхід до цього сюжету.

Джордан, який збирається виконати головну роль в цій історії, також буде продюсером «Мафусаїла» разом з Бойлом.

Спочатку цією роллю цікавився Том Круз, але проект все ніяк не рухався з мертвої точки, тому він вирішив його залишити і зайнятися іншими фільмами

Чорновий сценарій «Мафусаїла» написав Тоні Гілрой, сценарист франшизи про пригоди Джейсона Борна й фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія». Для Бойла його перепише Саймон Бофой, з яким режисер працював над фільмами «Мільйонер з трущоб» і «127 годин».

Минулого літа в українських кінотеатрах відбулася прем'єра музичної мелодрами Бойла «Вчора», яка розповіла про музиканта, що потрапив до світу, де ніхто, крім нього, не чув про групу The Beatles, і він вирішив видати їхні пісні за свої, щоб стати відомим.

Ви також можете знати Джордана завдяки дилогії «Крід», де він втілив учня легендарного Роккі Бальбоа, а на початку року актор виконав головну роль в біографічній драмі «Судити по совісті».

1761 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: