«Страшні казки: Місто янголів»: промо, кадри і опис 10 серії «День мертвих»

22 червня 2020,  11:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Підступна демониця у втіленні Наталі Дормер починає в Лос-Анджелесі жорстокий бунт в 10 серії 1 сезону фентезійної горор-драми «Страшні казки: Місто янголів», чий промо-ролик обіцяє напружений фінал.

Офіційний синопсис фінальної серії, яка отримала знакову і одночасно зловісну назву «Day of the Dead» («День мертвих»):

Коли сумні новини поширюються «Багряним котом», Флай Ріко (Себастьян Чакон) намагається заспокоїти мінливий натовп, поки Ріо ​​(Дормер) закликає до помсти. Пітер Крафт (Рорі Кіннер), Ельза (Дормер) і хлопчики опиняються в пастці в машині під час бунту, а Тьяго (Деніел Дзоватто) намагається допомогти Матео (Джонатан Нівз). Таунсенд (Майкл Гледіс) святкує раптову удачу на політичній арені. Тьяго і Моллі (Керрі Біше) вирішують поглянути реальній ситуації щодо своїх відносин в обличчя, і Моллі висловлює усе міс Аделаїді (Емі Медіган). Льюїс (Нейтан Лейн) і Тьяго поспішають на допомогу до Браяна (Кайл МакАртур), щоб захистити його від нацистів. Сім'я Вега збирається на зворушливу церемонію з приводу Дня мертвих.

Нижче ви знайдете 10 кадрів, опублікованих в мережі каналом Showtime разом з промо-роликом. На них ми бачимо початок бунту, побитого Тьяго в компанії Льюїса та членів сім'ї Вега, на яких чекають непрості випробування.

Фінальна серія 1 сезону спін-оффу серіалу «Страшні казки» вийде на телеекрани через тиждень, 29 червня за українським часом.

2043 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: