Фрейя МаворFreya Mavor

50%
0
50%
0

Фільмографія

Фіктивний агент (2022) ... актриса
Joan Verra (2021) ... актриса
Ataraxia (міні-серіал 2020) (2020) ... Girl, режисер, сценарист
Balance, Not Symmetry (2019) ... Dolly
Вбивства за алфавітом (2018) ... Thora Grey
Відок: Імператор Парижа (2018) ... Annette
Trautmann (2018) ... Margaret
Кілер з гарантією (2018) ... Ellie
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...