Новини, в яких згадується Тейлор Кітч

20 травня 2022,  23:01 | Новини серіалів

Зірка хітових франшиз «Вартові Галактики» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт приміряє драматичну роль морпіха в першому офіційному трейлері серіалу «Список смертників», який вийде на платформі Amazon Prime.

Читати далі...
19 листопада 2019,  19:07 | Новини фільмів

Кінокомпанія STX Entertainment, яка подарувала нам фільми «Шахрайки з Волл-стріт» і «М'ята», поділилася фінальним трейлером екшен-трилера «21 міст» за участю зірки блокбастера «Чорна пантера» Чедвіка Боузмана.

Фільм, який продюсують режисери блокбастера «Месники: Завершення» Ентоні і Джо Руссо, розповідає про знаменитого детектива нью-йоркської поліції (Боузман), який стає учасником масштабної операції з полювання на вбивць двох поліцейських. Коли ситуація загострюється, влада вирішує вжити надзвичайних заходів, щоб не дати вбивцям піти з Мангеттена, — вперше в історії перекрити для руху усі 21 міст острова. Тепер, коли Мангеттен заблокований на в'їзд та виїзд, герою доведеться самостійно з'ясувати, хто є хто в цьому місті.

Разом з Боузманом в цій напруженій історії зіграють Сієнна Міллер, Тейлор Кітч і Дж.К. Сіммонс. Українська прем'єра фільму «21 міст» переїхала на кінець осені і тепер відбудеться 28 листопада.

25 вересня 2019,  19:02 | Новини фільмів

Разом з релізом другого українського трейлера гостросюжетного фільму Браяна Кірка «21 міст» стало відомо, що його прем'єра переїхала на місяць вперед і тепер очікується 28 листопада.

Головну роль у кримінальному трилері «21 міст» виконує зірка супергеройського екшену «Чорна пантера» Чедвік Боузман. Він грає знаменитого детектива з нью-йоркської поліції, який стає учасником масштабної операції з полювання на вбивць двох поліцейських. Коли ситуація загострюється, влада вирішує прийняти надзвичайні заходи, щоб не дати вбивцям утікти з Мангеттена, вперше в історії перекрити для руху всі 21 мостів острова. Тепер, коли Мангеттен заблокований на в'їзд та виїзд, герою доведеться самостійно з'ясувати, хто є хто в цьому місті.

Продюсерами трилера «21 міст» виступають режисери блокбастера «Месники: Завершення» Ентоні та Джо Руссо. Компанію Боузману тут складуть Сієнна Міллер, Тейлор Кітч і Дж.К. Сіммонс.

10 червня 2019,  22:51 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «21 міст» з Чедвіком БоузманомЧорна Пантера») у головній ролі.

Головний герой – поліцейський з Нью-Йорка із зруйнованою репутацією. У нього з'являється шанс очистити своє ім'я, якщо тільки йому вдасться знайти місцевого вбивцю «копів». В ході розслідування герой викриває масштабну змову, яка пов'язує його колег зі злочинним світом, і виявляє, що весь Манхеттен став для нього однією великою пасткою.

У картині знімалися Сієнна МіллерСнайпер»), Тейлор КітчСправжній детектив»), Дж. К. СіммонсЛіга справедливості»). Режисером картини виступив Брайан КіркГра престолів»). В український прокат «21 міст» вийде 24 жовтня.

25 квітня 2019,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Чорна пантера» Чедвік Боузман втілює копа, який ловить вбивць копів, в офіційному трейлері гостросюжетного бойовика «21 міст».

Фільм «21 міст» («21 Bridges») слідує за заслуженим детективом поліції Нью-Йорка (Боузман), чий батько загинув на службі. Його кличуть очолити полювання на двох вбивць копів, в ході якого він розкриває несподівану і масштабну змову. Події цієї ночі приносять сумніви в тому, на кого він полює, а хто веде полювання на нього. Коли ситуація загострюється, він вирішує прийняти екстремальні заходи, і щоб вбивці не змогли втекти від правоохоронних органів, вночі перекривають 21 міст, який веде з острова Мангеттен.

В український прокат фільм Браяна Кірка, де разом з Боузманом зіграють Сієнна Міллер, Тейлор Кітч та Дж.К. Сіммонс, вийде у липні.

30 вересня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер кінокартини «Вогнеборці» («Справа хоробрих»), в якій зіграли Джош Бролін, Майлз Теллер, Дженніфер Коннеллі та Тейлор Кітч. Це історія групи пожежних «Granite Mountain Hotshots» з Арізони, які в 2013 році зіткнулися з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, яка забрала життя 19 членів команди.

В український прокат «Вогнеборці», зняті Джозефом КосинськіМир забуття»), вийдуть 16 листопада.

14 вересня 2017,  01:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила другий трейлер драми «Вогнеборці», заснованої на реальних подіях. Фільм, де зіграли Джош Бролін, Майлз Теллер, Дженніфер Коннеллі, Тейлор Кітч, Джеймс Бедж Дейл та Джефф Бріджес, розповість про групу хоробрих пожежних «Granite Mountain Hotshots» з Арізони, які борються з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, щоб захистити своє місто.

Українська прем'єра кінокартини Джозефа Косінські, який зняв «Світ забуття», переїхала з кінця вересня на листопад.

27 липня 2017,  16:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер біографічної драми «Вогнеборці» представляє перший погляд на те, як група пожежників Granite Mountain Hotshots з Арізони бореться з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, яка трапилася в червні 2013 року, щоб захистити своє місто та свої сім'ї. Їх керівника грає оскарівський номінант Джош Бролін, допомагати йому боротися з вогнем будуть Майлз Теллер і Тейлор Кітч, а також у фільмі з'являться володарі «Оскара» Дженніфер Коннеллі та Джефф Бріджес.

Українська прем'єра фільму від режисера «Миру забуття» Джозефа Косинські запланована на 28 вересня, так що чекаємо на дубльований трейлер.

22 червня 2017,  15:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер бойовика «Американський вбивця» із зіркою «Глибоководного горизонту» Діланом О'Брайеном в ролі одного з кращих молодих агентів по боротьбі з тероризмом. Він надходить на службу в загін до Майкла Кітона, і разом вони повинні зловити колишнього агента у втіленні Тейлора Кітча, який хоче помститися всьому світу за те, що з ним сталося, розв'язавши Третю світову війну.

Фільм Майкла Куести прибуде в українські кінотеатри 14 вересня, на день раніше світової прем'єри.

19 квітня 2017,  14:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У екранізаціі бестселера за версією NY Times «Американський вбивця» Ділан О'Брайен втілює убитого горем агента по боротьбі з тероризмом Мітча Реппа, який разом з агентом Майкла Кітона береться за розслідування хвилі нібито випадкових терористичних атак. Але по ходу справи вони з'ясовують, що спільним знаменником тут є невідомий оперативник у втіленні Тейлора Кітча, який хоче розв'язати Третю світову війну на Середньому Сході.

У світовий прокат кінокартина режисера Майкла Куести вийде 15 вересня.

17 липня 2016,  17:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драма Ксав'є Долана «Смерть і життя Джона Ф. Донована» обзавелася першим тизер-постером, який оголошує свій вражаючий акторський склад.

Читати далі...
11 лютого 2016,  15:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актерский состав драмы Ксавье Долана «Смерть и жизнь Джона Ф. Донована» пополнился тремя актерами. В нем сыграют Натали Портман, Николас Холт и Тэнди Ньютон.

Читати далі...
10 квітня 2015,  19:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вместе с выходом первого тизера ко 2 сезону «Настоящего детектива» стало известно, что датой его премьеры будет 21 июня.

Главные роли в новом сезоне исполнят Колин ФарреллВинс ВонРэйчел МакАдамс и Тейлор Китч.

События 2 сезона «Настоящего детектива» будут разворачиваться вокруг убийства, объединившего трех полицейских и преступника-карьериста, каждый из которых должен будет разобраться с сетью заговора и предательств, происходящих на выпаленных солнцем просторах Калифорнии.

Сценаристом сериала остается его создатель Ник Пиццолатто. Режиссером первых двух серий 2 сезона будет Джастин Лин, ставший известным благодаря «Форсажу 5».

25 листопада 2014,  13:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несколько месяцев назад появились слухи, что Рэйчел МакАдамс сыграет в новом сезоне «Настоящего детектива». Наконец, телеканал «HBO» официально подтвердил ее участие, как и то, что второплановые роли сыграют там Келли Райлли и Тейлор Китч.

Рэйчел МакАдамс исполнит главную женскую роль во 2 сезоне «Настоящего детектива». Она сыграет шерифа Ани Беззерайдз, чья безкомпромистная этика обеспечивает ей противоречия с системой, которой она служит. Келли Райлли воплотит Джордан, жену Фрэнка (одного из главных героев) и бывшую актрису, которая является партнером в его предприятии и поддерживает его амбиции, а Тейлор Китч появится в образе Пола Вудроха, ветерана войны и полицейского на мотоцикле, скрывающегося от тяжелого прошлого. Ранее МакАдамс и Райлли уже снимались вместе в фильмах «Шерлок Холмс» и «Шерлок Холмс: Игра теней».

В главных ролях зрители увидят Колина Фаррелла и Винса Вона, как сообщалось в сентябре. Первый сыграет Рэя Велкоро, скомпрометированного детектива, разрывающегося между своим начальством в коррумпированном полицейском отделе и мафиози, который им владеет. А последний перевоплотится во Фрэнка Семена, преступника-карьериста, который может потерять свою империю, когда его законный бизнес становится с ног на голову после убийства делового партнера.

Все 8 серий 2 сезона будут написаны создателем сериала и его исполнительным продюсером Ником Пиццолатто, получившего за предыдущий сезон две номинации на «Эмми».

Работа над новыми сериями начинается в конце осени. Возвращение «Настоящего детектива» на телеэкраны ожидается в 2015 году.