Новини, в яких згадується Шей Мітчелл

26 вересня 2019,  16:42 | Новини серіалів

Вийшов тизер-трейлер комедійного серіалу «Dollface», де зірка ситкому «Дві дівчини без копійчини» Кет Деннінгс знаходиться в кроці від того, щоб стати божевільною кошатницею, тому вирішує змінити своє життя.

Головною героїнею серіалу «Dollface» («Лялечка») є молода жінка Джулс (Деннінгс), яку через 5 років відносин кидає її хлопець. Озирнувшись навколо, вона розуміє, що всі ці роки повністю жила своїми відносинами і відштовхнула усіх своїх подруг. Щоб не закінчити життя на самоті, Джулс збирає своїх старих подруг, яких грають Шей Мітчелл і Бренда Сонг, і вирішує налагодити з ними стосунки.

Прем'єрний сезон серіалу «Dollface», який продюсує Марго Роббі, складатиметься з 10 серій. Їхній реліз на стримінговому сервісі Hulu відбудеться 15 листопада.

15 квітня 2019,  19:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл отримала нову роль на малому екрані. Вона зіграє одну з основних героїнь в американському ситкомі «Dollface» («Лялечка»).

Читати далі...
3 грудня 2018,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила моторошний фрагмент свого нового горора «Кадавер», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл.

«Кадавер», також відомий як «Одержимість Ханни Грейс», розповість про молоду жінку на ім'я Меган Рід (Мітчелл), яка заступає на нічне чергування в місцевий морг, куди привозять тіло дівчини, яка загинула під час екзорцизму. У морзі починають відбуватися моторошні речі, і Меган виявляється замкненою в лабіринті його коридорів, де її переслідують жахливі видіння. Вона починає підозрювати, що труп одержимий нещадною демонічною силою.

Дивіться український трейлер фільму «Кадавер». У кіно з 6 грудня.

10 листопада 2018,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл порадувала своїх читачів в Instagram новою осінньою фотосесією, в якій вона продемонструвала не тільки свої довгі ноги, а й почуття гумору.

Читати далі...
22 жовтня 2018,  17:44 | Оновлення

Друзі, дивимося український трейлер фільму жахів «Кадавер» з Шей Мітчелл у головній ролі.

Після низки невдач на службі та лікування від наркозалежності жінка-полісмен (Шей Мітчелл) заступає на патрулювання місцевого моргу. Якось уночі під дверима будівлі з’являється понівечене тіло молодої дівчини. У темних підземних коридорах, безжальне потойбічне зло, яке оселилося у тілі, виходить на пошуки нових жертв.

Українська прем'єра фільму «Кадавер» відбудеться 6 грудня.

10 вересня 2018,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Милих ошуканок» Шей Мітчелл спокушає свою найкращу подругу в новому промо-ролику серіалу «Ти».

Серіал, чиї події розвиваються в сучасному Нью-Йорку, розповість про розумного хлопця Джо Голдберга (зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі), який закохується в дівчину Гвіневру Бек (Елізабет Леіл). Завдяки соцмережам він прекрасно вивчив, що їй подобається і що не подобається, тому представляється їй ідеальним хлопцем. Але в їх відносини втручається найкраща подруга Бек Піч (Мітчелл), яку провести не так просто. До того ж, вона сама закохана в Бек.

Дивіться також офіційний трейлер серіалу «Ти», чия прем'єра відбулася 9 вересня.

11 серпня 2018,  23:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі знову ревнує свою дівчину до її найкращої подруги в офіційному трейлері 1 сезону драматичного трилера «Ти».

Сюжет історії розвивається в Нью-Йорку в сучасному світі, де люди 24 години на добу підключені до мережі і діляться там усім своїм життям. Блискучий працівник книгарні Джо Голдберг (Беджлі) використовує соцмережі, щоб завоювати серце дівчини Бек (Елізабет Леіл), яку вважає своєю другою половинкою. Але її найкраща подруга Піч (Шей Мітчелл з «Милих ошуканок») починає підозрювати недобре. Джо перетворює себе з переслідувача на бойфренда, і заради того, щоб у них з Бек були ідеальні стосунки, він готовий прибрати всі перепони на своєму шляху  навіть якщо це означає, що йому доведеться скоїти вбивство.

Прем'єра серіалу «Ти», творцями якого є Грег Берланті («Флеш», «Супергьорл», «Рівердейл») та Сера ГемблНадприродне», «Чарівники»), відбудеться через місяць, 9 вересня.

26 вересня 2017,  19:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, Двейн Джонсон окупував перше місце в списку найбільш популярних акторів соцмереж, а на другому місці цього разу опинилася Ніна Добрев.

Читати далі...
24 червня 2017,  01:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У «Милых обманщиц» осталась парочка секретов, которые раскроются в их последней серии.

Читати далі...
22 червня 2017,  02:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після 7 сезонів «Милі ошуканки» добігають кінця, й промо-ролик їх фінальної серії, яка називається «Доки смерть не розлучить нас», дражнить нас тим, що вже скоро розкриється, хто ж ховається під абревіатурою А.Д., і це відкриття в останній раз потрясе світ Ханни (Ешлі Бенсон), Арії (Люсі Хейл), Спенсер (Тройен Беллісаріо), Емілі (Шей Мітчелл) та Елісон (Саша Пітерс). Мона (Джанель Перріш) тут точно виглядає шокованою.

Як проходило емоційне читання сценарію даної серії за участю актрис, читайте тут. Серіал завершиться 28 червня за українським часом.

7 жовтня 2016,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Милых обманщиц» поделился трогательными фотографиями с читки сценария самой последней серии, во время которой актеры не смогли сдержать слезы.

Читати далі...
20 грудня 2015,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше місяця залишилося до повернення на екрани детективної драми А. Марлін Кінг «Милі ошуканки», чиї події будуть розвиватися 5 років потому. І днями з'явився до них новий постер, кадри і деталі про те, де ж її героїні опинилися зараз, коли їм знову доведеться розплутувати таємниці в рідному Роузвуді.

Читати далі...
8 серпня 2015,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший кадр із серіалу «Милі ошуканки», що розкриває, якими стануть його головні героїні після часового стрибка, а також деталі про цей сюжетний поворот.

В останній серії перед великою перервою, яка вийде 11 серпня, чотири подруги Арія (Люсі Хейл), Ханна (Ешлі Бенсон), Емілі (Шей Мітчелл) і Спенсер (Тройєн Беллісаріо) повинні, нарешті, дізнатися, хто ж стоїть за ширмою їх давнього анонімного ворога А. І після такого відкриття сюжет «Милих ошуканок» стрибне у часі на 5 років вперед. Якими ж стануть ці молоді жінки в нових серіях?

Читати далі...