Грег БерлантіGreg Berlanti

Грег Берланті / Greg Berlanti
Народився 24 травня 1972
50%
0
50%
0

Фільмографія

Лицарі Готема (2023) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мій поліцейський (2022) ... продюсер
The Powerpuff Girls (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Крамничка жахів (2022) ... режисер
Персонаж (2021) ... продюсер
Кунг-фу (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Супермен і Лоїс (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (история)
Бортпровідниця (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Невагітна (2020) ... продюсер (продюсер)
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...