Кріс Еванс і Скарлетт Йоханссон можуть возз'єднатися у «Крамничці жахів»

4 липня 2020,  18:10 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мюзикл «Крамничка жахів» бажає заманити в свої сіті акторів Кріса Еванса і Скарлетт Йоханссон, які грають Капітана Америка і Чорну вдову в супергеройській франшизі «Месники».

Фільм, режисером якого виступає сценарист і продюсер серіалів «Флеш», «Супергьорл» і «Старгьорл» Грег Берланті, буде рімейком популярного мюзиклу Френка Оза «Крамничка жахів», що вийшов у 1986 році. Його головним героєм є ботанік Сеймур Крелборн, який отримує свій шанс досягти успіху і знайти кохання за допомогою гігантської рослини, що розмовляє і вимагає людську плоть в якості їжі.

Згідно з інформацією на сайті IMDb, Йоханссон збирається зіграти в цьому мюзиклі добру і сором'язливу робітницю магазину на ім'я Одрі, а Еванс перетвориться на її агресивного хлопця Оріна Скрівелло, дантиста-садиста, залежного від закису азоту.

В останній раз Еванса і Йоханссон можна було побачити в одному кадрі в торішньому блокбастері «Месники: Завершення». Крім численних фільмів MCU, ця парочка також зіграла разом у стрічках «Вищий бал» і «Щоденники няні».

Тим часом до ролі Сеймура Крелборна придивляється зірка франшизи «Кінгсман» і хітового мюзиклу «Рокетмен» Терон Еджертон.

Йоханссон і Еджертон також вже працювали разом, коли озвучували персонажів музичного мультфільму «Співай», і в майбутньому повернуться в його сиквелі.

2100 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: