Новости, в которых упоминается Тимоти Шаламе

9 мая 2024,  14:10 | Кастинг

У біографічній драмі про Боба Ділана «A Complete Unknown» з Тімоті Шаламе у головній ролі з'явиться ще один знаменитий американський співак, якого зіграє зірка «Логана» та «Пісочного чоловіка» Бойд Голбрук.

Читать далее...
8 мая 2024,  18:32 | Новости фильмов

Режисер Дені Вільньов розкрив, що вже працює над наступним розділом своєї науково-фантастичної франшизи «Дюна», який має стати останнім у трилогії про Пола Атріда, також відомого як Муад'Діб та Лісан аль-Гаїб.

Читать далее...
3 мая 2024,  16:30 | Бокс-офис

Науково-фантастичному блокбастеру «Дюна: Частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендеєю у головних ролях вдалося заробити у світовому прокаті $704,9 мільйона.

Читать далее...
27 марта 2024,  11:55 | Новости фильмов

Щойно завершився промотур блокбастера «Дюна: Частина друга» його зірка Тімоті Шаламе розпочав зйомки свого наступного фільму. Це буде біографічна драма «A Complete Unknown», де він зіграє музиканта Боба Ділана.

Читать далее...
14 марта 2024,  18:33 | Кастинг

Повернувшись з планети Арракіс на Землю, номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе перевтілиться наступному фільмі у відомого співака Боба Ділана.

Читать далее...
4 марта 2024,  11:33 | Новости фильмов

Про участь акторки Ані Тейлор-Джой у науково-фантастичному блокбастері Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» стало відомо, коли вона відвідала його прем'єру у Лондоні. І тепер ми знаємо, яке у неї там камео.

Читать далее...
7 февраля 2024,  21:57 | Новости фильмов

З 8 лютого шанувальники вже культової наукової фантастики Дені Вільньова «Дюна» зможуть ще раз насолодитися нею на великих екранах, бо її знову покажуть у кінотеатрах напередодні прем'єри сиквела «Дюна: Частина друга».

Читать далее...
13 декабря 2023,  22:13 | Новости фильмов

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Читать далее...
25 августа 2023,  22:10 | Новости фильмов

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

Читать далее...
11 июля 2023,  19:45 | Новости фильмов

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Читать далее...
30 июня 2023,  20:15 | Новости фильмов

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

Читать далее...
3 мая 2023,  21:20 | Новости фильмов

Вышел официальный украинский трейлер фантастического приключенческого экшна «Дюна: Часть вторая» Дэнни Вильнева с Тимоти Шаламе и Зендеей в главных ролях. В кинотеатрах Украины фильм стартует со 2 ноября.

Читать далее...
30 мая 2022,  21:02 | Кастинг

К касту продолжения хитового фантастического эпика «Дюна», который снял режиссер Дени Вильнёв, присоединились три новых актера, в числе которых звезда прошлогоднего супергеройского экшена «Черная вдова» Флоренс Пью. И нам уже известно, кого она сыграет.

Читать далее...
29 марта 2022,  18:01 | Награды и премии

Сила пустыни полностью обнаружила себе во время 94-й церемонии награждения премии «Оскар». Научно-фантастический блокбастер Дени Вильнёва «Дюна» хоть и не взял главный «Оскар», однако стал рекордсменом вечера по количеству наград.

Читать далее...
Рецензия на фильм «Не смотрите наверх»
Безумная сатира о наших безумных временах
18 января 2022,  02:25 | Рецензии | Автор: Елена Стрельбицкая

Мировая пандемия, вызванная вирусом COVID-19, навсегда изменила наш мир, перевернув жизнь каждого из нас с ног на голову. И, разумеется, поскольку искусство часто является имитацией и отражением реальной жизни, эта весьма апокалиптическая тема быстро нашла свое отражение в телесериалах, поскольку телевидение всегда быстрее реагирует на все, что происходит в мире, нежели кинематограф. Многие сериалы за последние пару лет по-своему рассказывали о жизни в разгар пандемии, тогда как кинематограф в основном пытался выпустить в кинотеатры те фильмы, что были сняты еще до того, как наша жизнь перевернулась, или же полностью игнорировали наличие пандемии, оставляя ее за кадром и предлагая зрителям побег от реальности в чудесный и сказочный мир, где все по-прежнему хорошо и просто. А потом за дело взялся лауреат премии «Оскар» Адам МакКей и написал гениальный сценарий, в котором пандемию коронавируса он заменил метафорой кометы, что собирается уничтожить всю жизнь на Земле. И в результате на свет появилась искрометная и глубокая сатирическая картина «Не смотрите наверх» с актерским составом, которому позавидует сам Квентин Тарантино.

Читать далее...