Новости звезд

10 января 2024,  21:11 | Новости звезд

Зірка стрічок «Оппенгеймер» та «Чорна вдова» Флоренс П'ю з'явилася на церемонії Governors Awards у рожевій сукні, яку доповнила зачіскою у стилі Мерилін Монро.

Читать далее...
11 декабря 2023,  17:15 | Новости звезд | Автор: Олена Стрельбицька

Найпопулярніший пошуковий сервіс Google представив десятку акторів та акторок, яких найчастіше шукали у 2023 році представники англомовного Інтернету. І, як виявляється, більшість із них привернула увагу публіки зовсім не своїми ролями чи досягненнями (а найчастіше якраз навпаки скандалами і судовими процесами).

Читать далее...
30 мая 2023,  18:11 | Новости звезд

Відомий американський актор Міша Коллінз, якого ви можете знати за роллю янгола Кастіеля у культовому серіалі «Надприродне», прибув до Києва, щоб підтримати Україну на тлі повномасштабного російського вторгення, що триває більше 15 місяців.

Читать далее...
11 марта 2023,  09:08 | Новости звезд

Зірка трилогії «Класний мюзикл» Ванесса Гадженс повідомила в Instagram радісну новину про те, що вона збирається заміж за свого бойфренда Коула Такера.

Читать далее...
6 февраля 2023,  21:05 | Новости звезд

Доля знову звела кхала та кхалісі разом. Джейсон Момоа та Емілія Кларк зустрілися під час відомого американського кінофестивалю «Санденс», де зробили зворушливі фото, що зігріють серця усіх шанувальників хітового фентезі «Гра престолів».

Читать далее...
23 декабря 2022,  20:51 | Новости звезд

Не знаєте, який новий святковий фільм подивитися у родинному колі? Тоді Г'ю Джекман вже поспішає вам на допомогу. Актор вже подивився стрічку «Дух Різдва» і вам радить.

Читать далее...
10 сентября 2022,  20:01 | Новости звезд

Всесвітньо відомий письменник Стівен Кінг, який активно підтримує Україну на інформаційному фронті з самого початку повномаштабного російського вторгнення, із захопленням стежить за тим, як українські військові звільняють свої землі від окупантів.

Читать далее...
8 сентября 2022,  22:52 | Новости звезд

Лауреатка престижних кінопремій «Оскар» та BAFTA Тільда Свінтон з'явилася на венеційській прем'єрі своєї нової стрічки «Вічна донька» з волоссям, пофарбованим у жовтий колір, та у блакитній сукні, що символізують її солідарність з Україною під час повномаштабного російського вторгнення.

Читать далее...
2 сентября 2022,  17:30 | Новости звезд

Українська співачка та акторка Анна Трінчер, найбільш відома за хітовим молодіжним серіалом «Школа», у серпні порадувала своїх шанувальників новою піснею вона представила свій щемливий кавер пісні «Рідна мати моя».

Читать далее...
1 сентября 2022,  19:40 | Новости звезд

Інтернет не встиг оговтатися від новини про те, що відомий голлівудський холостяк Леонардо ДіКапріо знову вільний, як з'явилася інформація про те, що він ходить на побачення з українською моделлю Марією Береговою.

Читать далее...
25 августа 2022,  19:52 | Новости звезд

Українська акторка Антоніна Хижняк на честь Дня незалежності поділилася у соцмережах фотографіями з українським прапором, з яким вона позувала на фоні знищеної російської військової техніки, що зараз виставлена на Хрещатику, головній вулиці української столиці.

Читать далее...
22 августа 2022,  23:44 | Новости звезд

На початку серпня відома індійська та голлівудська акторка Пріянка Чопра відвідала українських дітей, які були змушені залишити рідні домівки через повномасштабну війну, що росія розпочала 24 лютого, і знайшли прихисток у Польщі.

Читать далее...
7 августа 2022,  16:25 | Новости звезд

Голливуд продолжает активно поддерживать украинцев, которые уже более 5 месяцев противостоят полномасштабному российскому вторжению. И сегодня в столицу Украины, чтобы выразить свою поддержку и солидарность с украинцами, прибыла известная голливудская актриса Джессика Честейн.

Читать далее...
7 августа 2022,  15:16 | Новости звезд

Номинантка на премию «Оскар» Хейли Стайнфелд решила напомнить всем о том, что у нас остался еще целый месяц лета, поделившись с миром своей новой песней «Coast», что с английского переводится как «Побережье».

Читать далее...
19 июля 2022,  14:35 | Новости звезд

Они действительно это сделали! Дженнифер Лопес сообщила своим поклонникам, что они с Беном Аффлеком тайно поженились на прошлых выходных во время скромной церемонии в Лас-Вегасе в кругу самых близких.

Читать далее...