Блокбастер «Дюна: Частина друга» все ж перенесли на 2024 рік

25 августа 2023,  22:10 | Новости фильмов

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

«Дюна: Частина друга», яка є екранізацією романа Френка Герберта, буде продовженням доленосного квесту героя Пола Атріда на пустельній планеті Арракіс. Об'єднавшись із фременами, Пол починає свій духовний та фізичний шлях, щоб стати Муад'Дібом і запобігти жахливій війні.

Головні ролі у сиквелі, ролі Пола та Чані, виконають Тімоті Шаламе та Зендея. Вільньов каже, що історія кохання Пола та Чані буде «серцем другого фільму».

Також ключових героїв втілять Ребекка Фергюсон, Джош Бролін, Стеллан Скарсгард, Дейв Батіста, Хав'єр Бардем, Шарлотта Ремплінг, Флоренс П'ю, Остін Батлер та Крістофер Вокен.

Сиквел вже готовий, але згідно з умовами страйку, актори не мають права давати інтерв'ю про свої фільми, рекламувати їх в соцмережах, ходити на прем'єри тощо. Тож студія Warner Bros. вирішила перенести вихід другої «Дюни», боячись, що це відобразиться на зборах.

Перша «Дюна» вийшла у 2021 році і отримала 6 премій «Оскар», що стало рекордом того сезону. Вона також стала однією з найбільш успішних екранізацій, заробивши у світовому прокаті більше $402 мільйонів (і це під час пандемії).

943 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: