«Злочини майбутнього»: вийшов трейлер нового фільму Девіда Кроненберга з Вігго Мортенсеном та Крістен Стюарт

21 квітня 2022,  20:20 | Новини фільмів

Представляємо шокуючий тизер-трейлер нової кінострічки культового режисера Девіда Кроненберга «Злочини майбутнього», в якій знялися зірка «Володаря перснів» Вігго Мортенсен, зірка байопіка «Спенсер» Крістен Стюарт та зірка шпигунського екшену «007: Не час помирати» Леа Сейду.

Фільм «Злочини майбутнього» («Crimes of the Future») буде науково-фантастичною горор-драмою, чиї події розвиваються в недалекому майбутньому, коли людство вчиться пристосовуватися до свого синтетичного оточення. Ця еволюція виводить людей за межі їхнього природного стану і призводить до метаморфоз, які змінюють їхню біологічну структуру.

Для Кроненберга та Мортенсена це буде четверта спільна кіноробота після фільмів «Виправдана жорстокість» (2005), «Порок на експорт» (2007) та «Небезпечний метод» (2011). Перші два з них були номіновані на «Оскар», тож і «Злочини майбутнього» мають шанс підкорити американських кіноакадеміків.

Цікаво, що Кроненберг вже одного разу зняв стрічку під назвою «Злочини майбутнього», яка вийшла на екрани 1970 року, але він каже, що новий фільм не є рімейком його минулої кінороботи.

Світова прем'єра фільму «Злочини майбутнього» відбудеться в рамках 75-го Каннського кінофестивалю, де змагатиметься за головний приз «Золоту пальмову гілку».

1050 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: