Дивіться трейлер фільму «Трикутник смутку», який отримав «Золоту пальмову гілку»

9 серпня 2022,  23:29 | Новини фільмів

Круїз багатіїв перетворюється на справжню катастрофу у першому трейлері сатиричної комедії «Трикутник смутку» («Triangle of Sadness») від режисера Рубена Естлунда, яким поділилася кінокомпанія Neon.

Сюжет фільму «Трикутник смутку» слідує за парою багатих і знаменитих моделей, які відправляються у круїз. Коли корабель тоне, тим, хто вижив, включаючи цю розпещену пару, доводиться боротися за виживання на далекому від цивілізації острові.

Моделей втілюють Гарріс Дікінсон та Чарлбі Дін Крік.

Тим часом капітана круїзного лайнера грає зірка франшиз «Голодні ігри» та «Зомбіленд» Вуді Гаррельсон, на рахунку якого є вже 3 номінації на «Оскар».

На 75-му Каннському кінофестивалі, що відбувся у травні, нова стрічка Естлунда отримала найвищу нагороду «Золоту пальмову гілку». Раніше цей приз присудили й попередньому фільму Естлунда «Квадрат», що вийшов у 2017 році. Ще однією відомою картиною режисера, яку тепло зустріли в Каннах, є драмеді «Форс-мажор» (2014).

Дату української прем'єри «Трикутник смутку» буде оголошено пізніше. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

2003 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: