Дивіться український трейлер фільму «Атака на Париж» з лауреатом «Оскара» Жаном Дюжарденом

20 жовтня 2022,  08:29 | Новини фільмів

Відомий французький актор і лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден полює на небезпечних терористів у дубльованому трейлері стрічки «Атака на Париж» («Novembre»), що заснована на реальних подіях і вийде у кіно на початку зими.

У листопаді 2015 року Париж пережив найстрашніші теракти у своїй історії. Жертвами ретельно спланованих актів насильства стали майже 400 людей. Але на цьому злочинці не мали наміру зупинятися. Щоб запобігти майбутнім загрозам, двом агентам доведеться провести одне з найбільших розслідувань в історії Старого Світу і завадити злочинцям завдати нового удару.

Другого агента втілить актриса Сандрін КіберленПаліція», «Право на "ліво"»).

Режисером драматичного трилера з Дюжарденом у головній ролі виступає Седрік Жіменес, який раніше зняв стрічки «Французький транзит» та «Мозок Гіммлера зветься Гейдріхом». Його сценаристом став Олів'є Деманжель.

Жіменес представив свою нову кінороботу в рамках позаконкурсної програми на цьогорічному Каннському кінофестивалі, що проходив у травні.

Українські глядачі зможуть подивитися гостросюжетний фільм «Атака на Париж», заснований на реальній поліцейській спецоперації, у кінотеатрах з 8 грудня.

905 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: