Трейлер «Бетмена» представив Коліна Фаррелла в образі суперлиходія Пінгвіна

25 серпня 2020,  15:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники фільмів від DC розібрали перший трейлер супергеройського екшену Метта Рівза «Бетмен» на кадри й змогли вирахувати в ньому Пінгвіна, під товстим шаром гриму якого знаходиться Колін Фаррелл.

У фільмі Рівза, який є детективною історією про Темного лицаря, сіяти хаос буде одразу декілька суперлиходіїв, і якщо Загадника у втіленні Пола Дано, який з'являється на початку трейлера, ідентифікували практично всі, то з Пігвіном було набагато складніше. Адже всі очікували побачити Фаррелла, але грим змінив його обличчя так, що й рідна мама його не впізнала б на вулиці і пройшла б повз.

Те, що перед нами дійсно Фаррелл в образі Пінгвіна, підтвердив гример «Бетмена» Майк Маріно з компанії Prosthetic Renaissance, поділившись в Instagram кадрами з трейлера за участю цього суперлиходія і згадавши в описі ім'я актора.

У трейлері Пінгвін/Фаррелл з'являється лише на кілька секунд: перший раз він стоїть вночі на вулиці під дощем і лиховісно дивиться вперед, а другий раз тікає від погоні на машині зі словами: «Та він скажений». Можливо від самого Бетмена, якого грає Роберт Паттінсон.

Також трейлер представив Зої Кравіц в образі Селіни Кайл/Жінки-кішки.

Зйомки «Бетмена» були зупинені на початку весни через світову пандемію COVID-19, але очікується, що вони відновляться вже у вересні.

На великі екрани детективний екшен Рівза прибуде 30 вересня 2021 року.

А поки ми всі терпляче чекаємо на «Бетмена», вже завтра, 26 серпня, Паттінсона можна буде побачити в кінотеатрах України в науково-фантастичному епіку Крістофера Нолана «Тенет», де він виконує одну з основних ролей. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

5975 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: