«Месники: Війна нескінченності»: Танос висмоктує душі Месників і Вартових Галактики на новому концепт-арті

20 квітня 2020,  21:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий концепт-арт супергеройського фільму «Месники: Війна нескінченності» показує альтернативний момент битви Месників і Вартових Галактики з Таносом на його рідній планеті Титан, який, на жаль, не увійшов до фінального монтажу.

Битва на Титані стала однією з найбільш епічних битв MCU, і вона могла б бути ще більш неймовірною, якби суперлиходій Танос (Джош Бролін) використав на наших супергероях силу Каменя Душі.

Саме такий момент і показує новий концепт-арт, яким минулого тижня поділився в Instagram художник Джон Стауб.

На цій неймовірній картині Танос висмоктує душі з Залізної людини (Роберт Дауні мол.), Зоряного лицаря (Кріс Претт), Небули (Карен Гіллан), Людини-павука (Том Голланд), Дракса (Дейв Батіста) та Мантіс (Пом Клемент'єфф), які відчайдушно намагаються чинити цьому опір.

В одному з торішніх інтерв'ю для фільму «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд розкрив, що вони навіть зняли цю сцену, але він зазначив, що тоді Камінь Душі вплинув тільки на Вартових Галактики, і його Людина-павук допомагав повертати душі в їхні тіла. Про це повідомляє сайт Screen Rant.

По суті ми так і не побачили справжню силу Каменя Душі, за яку було заплачено абсолютну ціну, адже Танос використовував його лише один раз, коли Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) розмножив себе, щоб вичислити з натовпу клонів справжнього чарівника. В інших випадках Камінь Душі використовувався виключно в комплекті з іншими Камінням Нескінченності.

Дивіться також концепт-арт фільму «Месники: Війна нескінченності», на якому Доктор Стрендж приміряє костюм Залізної людини.

3863 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: