«Месники: Війна нескінченності»: як Доктор Стрендж міг примірити костюм Залізної людини

17 березня 2020,  20:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В супергеройський блокбастер «Месники: Війна нескінченності» могла увійти сцена, в якій маг Доктор Стрендж з'явився би в костюмі Залізної людини. І новий концепт-арт показує, як би він в ньому виглядав.

Художник Філ Сондерс, який працює над фільмами Marvel, поділився в Instagram новим концепт-артом фільму «Месники: Війна нескінченності», на якому Доктор Стрендж у втіленні Бенедикта Камбербетча постає в костюмі Залізного Стренджа.

В описі він розповів, що брати Руссо планували надіти на Стренджа цей костюм в сцені на кораблі Чорного ордена Q-Ship, де Ебоні Мо (Том Вон-Лолор) катував мага за допомогою величезних голок.

Коли Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) пробрався на корабель, він би передав Стренджу свій нанокостюм, який би адаптувався до його Каменя Нескінченності, і таким чином маг би звільнився з лап Ебоні Мо.

Як вам Доктор Стрендж в такому ультратехнологічному образі? Шкода, що ми не побачили його таким на великому екрані (і навряд чи тепер побачимо з огляду на те, що Тоні загинув).

Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї фільму і подивитися 40 цікавих концепт-артів з іншими персонажами блокбастера.

В майбутньому Стрендж повернеться на екрани в своєму другому сольнику «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», чий реліз заплановано на 2021 рік.

3011 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: