Тизер-постер фільму «Гласс» показує Вілліса, Джексона і МакЕвоя в психлікарні

5 липня 2018,  00:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Персонажі «Невразливого» та «Спліту» зібралися разом на першому офіційному тизер-постері свого спільного сиквела «Гласс».

«Ти не можеш стримувати те, чим ти є.»

«Гласс» є несподіваним продовженням фантастичних трилерів М. Найта Ш'ямалана «Невразливий» та «Спліт», в якому колишній супергерой Девід Данн (Брюс Вілліс) і терорист містер Гласс (Семюел Л. Джексон) познайомляться з Кевіном Венделлом Крамбом (Джеймс МакЕвой), усередині якого живуть 24 різні особистості, включаючи Звіра з його надприродною силою.

На тизер-постері вони всі перебувають в психіатричній лікарні, але у відображенні підлоги видно, як їхні могутні й небезпечні альтер-его рвуться назовні.

Поділившись постером в Твіттері, Ш'ямалан розкрив, що він разом з акторами представить фільм «Гласс» на конвенції Comic-Con, яка буде проходити в Сан-Дієго з 19 по 22 липня:

З захопленням повідомляю вам, що @GlassMovie їде на #ComicCon. Я буду в залі H 20 липня разом з кастом! Чекайте на сюрприз...

Сподіваємося, що під сюрпризом режисер має на увазі презентацію трейлера.

Разом з Віллісом, Джексоном і МакЕвоєм в сиквелі також повернеться Аня Тейлор-Джой, а нову героїню втілить зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон.

У світовий прокат «Гласс» вийде на початку наступного року, 17 січня 2019.

20652 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: