Брюс Вілліс приміряв на карантині той самий костюм з фільму «Армагеддон»

16 травня 2020,  13:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс, який вже не раз рятував світ на великому екрані, вирішив в ці тривожні часи світової пандемії COVID-19 підняти нам настрій, діставши з шафи костюм астронавта з культового фільму Майкла Бея «Армагеддон».

У фільмі-катастрофі «Армагеддон» герой Вілліса та команда відважних астронавтів рятувала Землю від гігантського астероїда розміром з Техас, який збирався знищити все людство. І хоча цей фільм не отримав жодної премії «Оскар» (хоча претендував аж на 4), він швидко став класикою жанру і 90-х.

Оскільки зараз всі порівнюють світову пандемію коронавірісу з кінцем світу, актор вирішив обрати для такого часу відповідне вбрання.

Фотографією свого батька в костюмі з фільму «Армагеддон» поділилася вчора в Instagram його дочка Румер Вілліс з наступим підписом:

Він сказав, що це його «костюм для порятунку Землі». (Справжній з «Армагеддону»). #ЦейЧоловікСправжняЛегенда

Замість шолома Вілліс доповнив свій яскравий образ захисною маскою, оскільки без них зараз нікуди (хоча шолом теж непогано захищає від коронавірусу, раз в ньому можна літати в космос).

У минулому році Вілліс виконав головні ролі в супергеройському трилері «Скло» та кримінальній драмі «Сирота Бруклін», а також озвучив самого себе в мультфільмі «Лего Фільм 2».

2244 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: