Новини про мультсеріал (2013 – ...)

22 жовтня 2023,  00:30 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Жовтень порадує усіх серіаломанів новими серіями супергеройського серіалу «Локі» та кримінального детективу «Люпен», а також нас чекає повернення божевільних пригод Ріка та Морті (які тепер будуть говорити іншими голосами), новий серіал з лавреаткою премії «Оскар» Брі Ларсон та «Падіння дому Ашерів».

Читати далі...
31 березня 2021,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знавіснілий геній та його наївний онук готові до нових пригод в просторі та часі в епічному трейлері 5 сезону мегапопулярного науково-фантастичного мультсеріалу для дорослих «Рік та Морті».

Читати далі...
22 липня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс CBS All Access опублікував в мережі офіційний трейлер свого нового науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряний шлях: Нижні палуби», який більше нагадує пригоди «Ріка і Морті», аніж традиційний «Зоряний шлях».

Читати далі...
11 травня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Майкл Дуглас розкрив, що «дуже скоро» з'являться новини щодо супергеройського фільму «Людина-мураха 3», підтвердивши свою участь в ньому.

Читати далі...
22 квітня 2020,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша улюблена жовта сімейка зі Спрінгфілда зараз разом з усім світом знаходиться на карантині, тому в заставці своєї нової серії «Сімпсони» подорожують на своєму дивані за допомогою технології VR.

Читати далі...
21 квітня 2020,  22:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви думали, що у вас дивні сусіди. Творець мультсеріалу «Рік та Морті» Джастін Ройланд представляє новий божевільний науково-фантастичний мультсеріал про іншопланетян «Сонячні протилежності».

Читати далі...
14 квітня 2020,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський дует всесвіту Marvel Людина-мураха та Оса рятує світ від пандемії коронавірусу на новому оптимістичному фан-арті.

Читати далі...
1 квітня 2020,  17:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Adult Swim поділився сьогодні довгоочікуваним трейлером другої частини 4 сезону науково-фантастичного серіалу для дорослих «Рік та Морті», де на наших героїв чекають ще більш божевільні пригоди.

Читати далі...
25 березня 2020,  19:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що «Рік і Морті» найбільш божевільний мультсеріал в історії людства? Ви просто ще не бачили трейлер мультсеріалу «Сонячні протилежності», який сьогодні представив сервіс Hulu.

Читати далі...
7 березня 2020,  22:49 | Новини серіалів

Думаєте, що після мультсеріалів «Південний парк» та «Рік і Морті» вас вже нічим не здивувати? Тоді вмикайте тизер 2 сезону серіалу «Торт», де реальність стикається з анімацією найбільш божевільним чином.

Серіал «Торт» від американського телеканалу FXX є комедією на один укус, яка обіцяє задовольнити всі ваші почуття. Промо-ролик нових серій є міксом сценок з реальними акторами, включаючи зірку науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» Карен Гіллан, та найбільш чокнутої анімації, яку ви коли-небудь бачили. Ну що, ризикнете спробувати цей «Торт»? Прем'єра його 2 сезону відбулася 5 березня.

У минулому році Гіллан повернулася в образі Небули в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення» і знову зіграла Рубі Раундхаус в пригодницькому фільмі «Джуманджі: Наступний рівень». А зараз її можна побачити в кінотеатрах у стрічці «Поклик пращурів» з Гаррісоном Фордом.

25 січня 2020,  19:17 | Новини серіалів

Щоб заробити на свої міжгалактичні пригоди, Морті з мультсеріалу «Рік і Морті» прийняв участь в психоделічній рекламі чіпсів Pringles.

Науково-фантастичний мультсеріал для дорослих «Рік і Морті», який спочатку задумувався як пародія на культову трилогію Роберта Земекіса «Назад у майбутнє», слідує за божевільними пригодами ексцентричного генія Ріка Санчеза та його доброго, але недалекого онука Морті Сміта. Компанія Pringles запропонувала їм заробити, і, судячи з нового тизера, Рік створив цілий клас роботів Морті, які із задоволенням поїдають ці чіпси, щоб не відволікатися від своїх подорожей на зйомки реклами.

Поки вийшло тільки п'ять серій 4 сезону «Ріка і Морті», стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, коли мультсеріал повернеться з зимових канікул.

5 січня 2020,  14:32 | Новини серіалів

Герої популярного мультсеріалу «Рік і Морті» одягли шапки Санти Клауса в сцені після титрів 5 серії 4 сезону, де вони опинилися на планеті змій.

У серії «Rattlestar Ricklactica» («Зоряний хреньсер "Ріклактика"») Морті виявив расу розумних змій. Він вирішує їх врятувати, що призводить до масштабної війни змій. Його дідусеві Ріку доводиться знову виправляти хід історії через свого недолугого онука вони шиють костюми змій і відправляються назад у часі, щоб запобігти зміїному апокаліпсису. Але Морті не особливо турбують жахливі наслідки своєї дурості. Він з нетерпінням чекає, коли повернеться додому і розкриє свої подарунки. А в самому кінці сцена розкриває, звідки у нього з'явився той самий синець під оком.

Друга частина 4 сезону «Ріка і Морті» буде показана пізніше у 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату їх повернення.

10 жовтня 2019,  15:49 | Новини серіалів

Швидко пристебніть ремені безпеки літаючої тарілки! На цьому тижні прибув офіційний трейлер довгоочікуваного 4 сезону науково-фантастичного мульсеріалу для дорослих «Рік та Морті», який повертається з новими серіями 10 листопада.

У новому сезоні генія-алкоголіка Ріка та його соціально неадаптованого онука Морті чекають нові божевільні пригоди і зустрічі з новими дивними істотами, як бідний Чачі (тільки не прив'язуйтесь до нього сильно). Вони будуть тікати від стріляючих іншопланетян, відвідувати стародавні храми, лазити по стінах без страховки (бідний Морті), намагатися виростити в підвалі дракона, використовувати іншопланетні мазі з дикими побічними ефектами, битися разом з амазонками і спробують зупинити запуск одного додатку.

Зараз мультсеріал «Рік та Морті» займає 12-е місце в рейтингу кращих серіалів усіх часів за версією сайту IMDb, обганяючи «Шерлока», «Друзів» і «Справжнього детектива».

20 липня 2019,  19:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Морті намагається змусити іншопланетянина Глуті видалити додаток, який вони придумали з батьком, в дебютному фрагменті 4 сезону науково-фантастичного мультсеріалу для дорослих «Рік і Морті».

Мультсеріал «Рік і Морті» показує божевільні і часто невдалі пригоди нудьгуючого генія-алкоголіка Ріка та його соціально неадаптованого онука Морті. Їхні подорожі часто мають непередбачувані наслідки для всієї дисфункціональної сім'ї Морті, особливо для його зовсім звичайного батька Джері.

Іншопланетянина Глуті у цьому відео озвучує актор і режисер Тайка Вайтіті, який зіграв Корга у фільмах Marvel «Тор: Рагнарок» і «Месники: Завершення».

Прем'єра 4 сезону «Ріка і Морті» очікується в листопаді.