«Сонячні протилежності»: дивимося трейлер нового божевільного мультсеріалу в дусі «Ріка і Морті»

25 березня 2020,  19:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що «Рік і Морті» найбільш божевільний мультсеріал в історії людства? Ви просто ще не бачили трейлер мультсеріалу «Сонячні протилежності», який сьогодні представив сервіс Hulu.

Анімаційний серіал «Сонячні протилежності» розповість про життя іншопланетної сімейки, яка залишила свою рідну планету і переїхала до США, де її члени намагаються адаптуватися до нових умов та сперечаються про те, де ж жити краще.

Наприклад, в трейлері один з них краде машину, мчить через усе місто і стрибає через розведений міст, щоб поділитися з рідними однієї дуже важливою ​​новиною, що стане для них шоком, у них немає носів!

Також трейлер обіцяє, що мультсеріал буде висвітлювати найрізноманітніші та найактуальніші теми, як булінг, наркотики, права тварин, зомбі-тінейджери, магія, чорні діри та виховання Пупи (це та маленька жовта істота, яке замінює іншопланетянам собаку чи кішку).

Творцем цього нового науково-фантастичного божевілля виступає один з творців мультсеріалу «Рік і Морті» Джастін Ройланд, так що будь-які порівняння з ним тут не випадкові.

Прем'єра мультсеріалу «Сонячні протилежності» відбудеться 8 травня.

1768 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: