Дивимося веселий трейлер мультсеріалу «Сонячні протилежності»

21 квітня 2020,  22:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви думали, що у вас дивні сусіди. Творець мультсеріалу «Рік та Морті» Джастін Ройланд представляє новий божевільний науково-фантастичний мультсеріал про іншопланетян «Сонячні протилежності».

Багатосерійна анімаційна комедія «Сонячні протилежності» розповість про життя однієї іншопланетної сімейки, яка залишила свою рідну планету і переїхала до США, де її члени намагаються пристосуватися до нових умов і сперечаються про те, де ж жити краще.

У новому трейлері ці кумедні іншопланетяни відправляються в нічний клуб, звідки їх проганяють; стежать за своїми підозрілими сусідами-людьми; йдуть до школи; намагаються розчленувати свою однокласницю; зменшують людей та селять їх в акваріумі; розкривають жахливу таємницю кока-коли; роблять для чоловіка в колясці футуристичні протези ніг, які несуть його в океан; стріляють з лазерів та влаштовують сімейну вечерю з відром смажених крилець. Майже як звичайнісінька американська родина.

Прем'єра мультсеріалу «Сонячні протилежності», герої якого позують перед своїм новим будинком на офіційному постері нижче, відбудеться 8 травня.

1304 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: