Ґрінч (2018) мультфільмThe Grinch

Трейлер Ґрінч
88%
7
12%
1

Прем'єра в Україні 20 грудня 2018

«Новий рік скасовується»

Автори анімаційних блокбастерів «Секрети домашніх тварин» та «Нікчемний Я» представляють нового поганця! Знайомтеся — Ґрінч! Усе життя над зеленим волохатим відлюдником потішалися жителі рідного містечка, тому не дивуйтеся, що характер він має препаскудний. Та найбільше Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки та радісний сміх щороку змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує... вкрасти Різдво!

Жанри: комедія, мультфільм, сімейний, фентезі
Бюджет: $75 000 000
Тривалість: 1 г. 26 хв.
Країни: Франція, Китай, Японія, США
Світова прем'єра: 8 листопада 2018

Чи знаєте ви?

Вначале фильм планировали выпустить в ноябре 2017 года, но впоследствии дату релиза перенесли на целый год, чтобы избежать конкуренции в прокате с другим проектом компании Sony Animation — фильмом Тимоти Рекарта «Путеводная звезда» (2017).

Рецензія на мультфільм «Ґрінч»
Зелений та злий ненависник Різдва

15 грудня 2018,  17:43 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Харизматичний зелений лиходій Ґрінч з казки Доктора Сюсса став невід'ємною частиною американської поп-культури у 1966 році, коли на екрани вийшов короткометражний мультфільм «Як Ґрінч вкрав Різдво!». Пам'ятайте, той, який так любить дивитися Кевін із «Сам удома»? На початку 2000-х цього лиходія втілив у художньому фільмі​ сам Джим Керрі, а тепер на історію про Ґрінча замахнулася студія Illumination Entertainment, яка зняла популярні анімації «Нікчемний я» і «Посіпаки». Чи вийшло у неї зробити нову класику для нинішнього покоління?

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Ґрінч». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про мультфільм «Ґрінч»

Написати коментар...
Написати коментар...

Ґрінч, мультфільм 2018
Українська прем'єра 20.12.2018
Жанри: комедія, мультфільм, сімейний, фентезі
Франція, Китай, Японія, США