Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт і Річард Медден відправляться на війну у фільмі «1917»

29 березня 2019,  20:29 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Військова драма режисера Сема Мендеса «1917» обзавелася зірковим кастом, куди увійшли відомі британські актори Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден і Марк Стронг.

Події картини «1917» будуть розвиватися в 1917 році під час Першої світової війни і покажуть один день з життя двох молодих солдатів в період загострення конфлікту.

Головних героїв втілять актори Дін-Чарльз ЧепменГра престолів», «Дихай») та Джордж МакКейКапітан Фантастік», «11.22.63»).

Ролі Камбербетча, Ферта, Меддена і Стронга поки не розголошуються, але хоча б частина з них теж примірить військову форму, пише британський журнал Empire.

Також «1917» возз'єднає Камбербетча з колегою по серіалу «Шерлок» Ендрю Скоттом, який зіграв Моріарті. Сподіваємося, що у них будуть спільні сцени.

Ферт і Стронг нещодавно з'явилися разом в фільмах франшизи «Кінгсман», де вони втілили секретних британських агентів.

Зйомки нового фільму Мендеса, який став відомим завдяки картинам про Джеймса Бонда «Скайфолл» та «Спектр», стартують наступного тижня.

Камбербетч в минулому році втілив Доктора Стренджа в блокбастері «Месники: Війна нескінченності», зіграв головну роль у міні-серіалі «Патрік Мелроуз», за що був номінований на «Золотий глобус», озвучив мультфільм «Ґрінч» і став голосом Шерхана у фільмі «Мауглі».

Ферта нещодавно можна було побачити в мюзиклі «Мамма Міа! 2» та діснеївській казці «Мері Поппінс повертається», а також в біографічних фільмах «Гонка століття» та «Курськ».

Медден на початку року отримав «Золотий глобус» за головну роль в гучному серіалі «Тілоохоронець», а влітку він з'явиться в музичному байопіку «Рокетмен», який розповість про Елтона Джона.

В американські кінотеатри фільм «1917» імовірно прибуде у грудні, а у світовий прокат він вийде в січні 2020 року.

3466 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: