Марк СтронгMark Strong

Марк Стронг / Mark Strong
Повне ім'я: Marco Giuseppe Salussolia
Народився 5 серпня 1963; Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 188 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Марка Стронга

Загадкове вбивство 2 (2023) ... актор
Ноцебо (2022) ... Felix
Тар (2022) ... Elliot Kaplan
Круелла (2021) ... John the Valet
1917 (2019) ... Captain Smith
Темний кристал: Епоха опору (2019) ... Ordon
Шазам! (2019) ... Dr. Sivana
Стокгольмський синдром (2018) ... Gunnar Sorensson
Таємна влада (2018) ... Max Easton
România neîmblânzitã (2018) ... рассказчик

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Стронга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Стронга

Romario Filippov

13 червня 2016, 11:33

Вы часть той силы что вечно хочет зла....но вечно совершает благо......шумеры АН...НА
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...