Мулан (2020)Mulan

Трейлер Мулан
100%
3
0%
0

Прем'єра в Україні 10 вересня 2020

«Loyal, Brave, True»

Коли імператор Китаю видає указ про те, що один чоловік з кожної сім’ї має служити в Армії Імператора для захисту країни від Північних загарбників, Фа Мулан, найстарша дочка почесного воїна, вирішує зайняти місце хворого батька. Вона переодягається у чоловіка, Па Жу, та проходить складний шлях для того, щоб зміцнити внутрішню силу та віднайти істинне призначення. Цей шлях перетворить її на справжнього воїна і принесе повагу вдячних співвітчизників…та гордого батька.

Жанри: бойовик, драма, фентезі
Тривалість: 1 г. 55 хв.
Країни: США, Китай
Світова прем'єра: 4 вересня 2020

Чи знаєте ви?

В поисках актрисы на роль Мулан ассистенты режиссёра побывали в пяти странах и встретились с почти 1 000 кандидатками. Требования к кандидаткам предъявлялись следующие: владение боевыми искусствами, знание английского языка и хотя бы относительная известность.

Рецензія на фільм «Мулан»
Знайди свою внутрішню силу ці

10 вересня 2020,  02:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці 90-х студія Disney вкотре підкорила серця глядачів будь-якого віку, випустивши на екрани надихаючий мультфільм «Мулан», що розповідав про молоду жінку, яка переодягається чоловіком і вступає до армії замість свого хворого батька. Наполегливо тренуючись, вона стає великим воїном і рятує свою країну та Імператора від жорстоких кочівників, по ходу справи розбиваючи в пух і прах всі стереотипи щодо ролі та місця жінки в суспільстві і майстерно даючи сексизму під дих. Звичайно, що діснеївська машина рімейків просто не могла пройти повз історію Мулан, і ось через 22 роки після прем'єри мультфільму на великі екрани (деяких країн) виходить його художній рімейк. І, як не дивно, він дуже сильно відрізняється від оригіналу.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Мулан». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Мулан»

Написати коментар...
Написати коментар...

Мулан, фільм 2020
Українська прем'єра 10.09.2020
Жанри: бойовик, драма, фентезі
США, Китай