Новини фільмів, в яких згадується Лі Пейс

12 серпня 2022,  19:27 | Новини фільмів

Через місяць, 15 вересня, в український прокат вийде молодіжний слешер «Тіло, тіло, тіло» («Bodies Bodies Bodies») із зіркою фільму «Голодні ігри» Амандлою Стенберг у головній ролі. Його режисеркою стала Галіна Рейн.

Читати далі...
13 липня 2022,  11:08 | Новини фільмів

Зірка «Голодних ігор» Амандла Стенберг знову має боротися за виживання у свіжому трейлері молодіжного горору «Тіло, тіло, тіло» («Bodies Bodies Bodies»), де також знялися зірка «Хоббіта» Лі Пейс та зірка «Бората 2» Марія Бакалова.

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
24 квітня 2020,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер відомих супергеройських екшенів від Marvel Studios «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2» Джеймс Ганн розкрив, що третя пригода команди Зоряного лицаря знову змусить нас пустити сльозу.

Читати далі...
25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
5 березня 2019,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутній супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» не тільки розповість історію становлення нової супергероїні, але і заповнить прогалини в біографії улюбленого Ніка Ф'юрі.

Читати далі...
3 березня 2019,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У центрі сюжету супергеройського екшену «Капітан Марвел» буде міжгалактичне протистояння двох іншопланетних рас: кріі, з якими ми вже зустрічалися раніше, таскрулів, які цього разу дебютують на великому екрані.

У «Вартових Галактики» кріі в особі Ронана (Лі Пейс) і Кората (Джимон Хонсу) були лиходіями, але тепер нам покажуть цих іншопланетян з іншого боку шляхетними воїнами і героями, до яких відносить себе і Керол Денверс (Брі Ларсон). Вона є частиною спецзагону кріі Старфорс, куди також входять її ментор Йон-Рогг (Джуд Лоу), Мінн-Ерва (Джемма Чан) та Корат. Їхнім завданням є зупинити скрулів та їхнього ватажка Талоса (Бен Мендельсон), чий слід приводить Керол назад на рідну Землю, де вона починає згадувати своє минуле і вирішує покласти кінець цій міжгалактичній війні.

Дивіться також смішний промо-ролик фільму «Капітан Марвел» про компліменти і кота Гусака, улюбленця Керол. У кіно з 7 березня.

1 березня 2019,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася музичним ТБ-роликом супергеройського екшену «Капітан Марвел», в якому нас переносить в 90-ті пісня групи Republica «Ready to Go». Сподіваємося, що саундтрек фільму виявиться не менш запальним.

Читати далі...
16 січня 2019,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Керол Денверс, Нік Ф'юрі і Мар-Велл серйозно позують на персональних постерах супергеройського екшену «Капітан Марвел», чия прем'єра відбудеться на початку весни.

Читати далі...
4 грудня 2018,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер супергеройської картини «Капітан Марвел» про нову супергероїню всесвіту Marvel одразу в українському дубляжі!

У новому трейлері Керол Денверс (Брі Ларсон) розповідає Ніку Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), що прибула на Землю, щоб боротися з поганцями скруллами, які вміють змінювати зовнішній вигляд, а сама вона кріянка, представниця раси благородних воїнів і героїв. Але незабаром Керол починає згадувати своє минуле життя на Землі і дізнається, що кріянці врятували її життя, перетворивши на одну зі своїх та наділивши суперздібностями. І тепер від неї залежить доля людства і декількох галактик.

Українська прем'єра фільму «Капітан Марвел», де також зіграють Джуд Лоу, Джемма Чан, Лі Пейс, Аннетт Бенінг, Кларк Грегг і Бен Мендельсон, відбудеться 7 березня 2019 року.

19 листопада 2018,  16:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney порадувала нас новими трейлерами мультфільму «Історія іграшок 4» та казкових кінокартин «Дамбо» і «Мері Поппінс повертається», а також вийшли свіжі трейлери науково-фантастичних бойовиків «Аліта: Бойовий ангел» і «Смертні машини» та розширений ТБ-ролик супергеройського трилера «Скло».

Читати далі...
16 листопада 2018,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карен Гіллан возз'єднується з колегою по супергеройскому екшену «Вартові Галактики» Лі Пейсом в офіційному трейлері свого режисерського дебюту «Вечірка тільки починається».

Драматична картина «Вечірка тільки починається» буде слідувати за шотландською дівчиною Люсі (Гіллан) з міста Інвернесс, чий найкращий друг звів рахунки з життям. Щоб пережити втрату близької людини і заповнити душевну порожнечу, Люсі занурюється в безодню з алкоголю та сексу, а потім зустрічає Дейла (Пейс), який повертає на її обличчя посмішку.

Прем'єра фільму Гіллан відбулася на кінофестивалі в Глазго в лютому цього року. Поки невідомо, коли «Вечірка тільки починається» вийде у світовий прокат.

14 листопада 2018,  03:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В мережі з'явився дебютний фрагмент комедійної драми «Вечірка тільки починається», яка є режисерським дебютом зірки «Доктора Хто» і «Вартових Галактики» Карен Гіллан.

Фільм «Вечірка тільки починається» розповість про шотландську дівчину на ім'я Люсі (Гіллан). Вона важко переживає смерть свого найкращого друга, який наклав на себе руки. У даному фрагменті Люсі бреде нічним містом, жадібно поїдаючи картоплю фрі, а наприкінці свого шляху зустрічає хлопця Алістера (Меттью Бірд із «Гри в імітацію»), який стоїть на мосту і, здається, збирається стрибнути вниз.

Гіллан представила свій режисерський дебют на кінофестивалях у Глазго, Трайбеці, Філадельфії та Москві. У «Вечірці» також знявся її колега по фільму «Вартові Галактики» Лі Пейс.

19 вересня 2018,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний український трейлер супергеройської картини «Капітан Марвел», наступної глави відомого кіновсесвіту, чиї події відбуватимуться в 1990-х роках, задовго до «Месників».

Коли світ вже за крок від хаосу — час відкрити нове ім’я у кіновсесвіті Marvel. Відважна льотчиця Керол Денверс (володарка премії «Оскар» Брі Ларсон) стає однією з наймогутніших супергероїнь та усвідомлює своє справжнє призначення. З невеликою групою союзників Керол опиняється у самому епіцентрі міжгалактичної війни — тепер вона Капітан Марвел, і від неї залежить доля людства.

Українські глядачі зможуть побачити пригоди «Капітана Марвел», де також зіграють Семюел Л. Джексон, Джуд Лоу, Джемма Чан, Лі Пейс, Кларк Грегг та Бен Мендельсон, з 7 березня 2019 року.

Після Капітан Марвел познайомиться з іншими супергероями кіновсесвіту в блокбастері «Месники 4», чия прем'єра відбудеться 2 травня 2019 року.