Амандла СтенбергAmandla Stenberg

Амандла Стенберг / Amandla Stenberg
Народилася 23 жовтня 1998; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 160 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Амандли Стенберг

Аколіт (2023) ... актриса
Тіло, тіло, тіло (2022) ... Sophie, продюсер (исполнительный продюсер)
Дорогий Еван Гансен (2021) ... Alana Beck
Вир (2020) ... Julie
My Name Is Andrea (2020) ... Wild Child
Gaslight (2019) ... Sarah
Ненависть, яку ви породжуєте (2018) ... Starr Carter
Темні уми (2018) ... Ruby Daly
Нео Йокио (2017) ... Helenist

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Амандли Стенберг. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Амандли Стенберг

Написати коментар...
Написати коментар...