Новини фільмів, в яких згадується Джон К. Рейлі

5 грудня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney поділилася новим розширеним фрагментом свого пригодницько-комедійного мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де головні герої прибувають у світ Інтернету.

Тото, ми більше не в Канзасі. У своєму другому мультфільмі Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман) залишають позаду свій рідний магазинчик відеоігор і через Wi-Fi відправляються в Інтернет, щоб знайти запасну деталь для гри Ванілопи. І коли вони прибувають туди, то відкривають для себе новий яскравий світ, схожий на футуристичний мегаполіс, який Ванілопа називає «найкрасивішим дивом, яке вона коли-небудь бачила». Але як тут знайти те, що їм потрібно?

Читайте нашу рецензію на «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Квитки на «Ральф Руйнівник 2» ви можете купити на нашому сайті.

26 листопада 2018,  02:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українським голосом гонщиці Інжекти в мультфільмі «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» стала народна артистка України Джамала.

Новий український ТБ-ролик сиквела «Ральфа Руйнівника» представляє круту гонщицу Інжекту (Shank), яку в оригіналі озвучує зірка «Форсажів» і «Диво-жінки» Галь Гадот, а для українських глядачів обдарувала своїм голосом співачка Джамала. Інжекта є головною героїнею екстремальної мережевої гри «Перегони смерті», куди під час своєї подорожі по Інтернету потрапляють Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман).

Чому новий мультфільм від студії Disney є однією з найкращих анімаційних картин 2018 року, читайте в нашій рецензії на «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Квитки на сеанси «Ральф Руйнівник 2» ви знайдете в нашій афіші.

23 листопада 2018,  19:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванілопа ганяє по новій небезпечній трасі в третьому фрагменті діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Потрапивши в безкрайній світ Інтернету, Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман) відправляються в екстремальну мережеву гру «Перегони смерті», де Ванілопа сідає за кермо швидкісного суперкара і бере участь у перегонах із зіркою гри Інжектою (Галь Гадот). Ральф в паніці кричить своїй подрузі, щоб вона повернулася назад на трасу, але виявляється, що в цій грі немає траси і можна їздити, де хочеш, і там Ванілопа отримує шанс проявити свій талант гонщиці в повній мірі.

Читайте нашу рецензію на «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийшов в український прокат вчора, 22 листопада.

17 листопада 2018,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граємо в популярну гру «Нагодуй зайчика і котика» у другому українському ТБ-ролику комедійного мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Коли герої відеоігор Ральф (Джон К. Райлі) і Ванілопа (Сара Сілверман) у своїй другій пригоді відправляються у всесвітню павутину, Інтернет починає глючити від їхніх витівок. Наприклад, потрапивши у гру «Нагодуй зайчика і котика», де гравець повинен годувати зайчика млинцями, а котика мілкшейками, Ральф вирішує згодувати зайчику цілу тацю млинців. І бідний вухань не витримує таку дієту.

Впізнали дівчинку, яка грає в цю гру на планшеті? Вона як дві краплі води схожа на маленьку Моану з мультфільму «Ваяна».

Дивіться також перший український ТБ-ролик «Ральф Руйнівник 2», який відправляє Ральфа в темний куточок Інтернету. У кіно з 22 листопада.

15 листопада 2018,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ральф зустрічає дивного жителя Даркнету в першому українському ТБ-ролику мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

В анімаційній комедії від студії Disney «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман) відправляються через Wi-Fi у величезний світ Інтернету, щоб знайти запасну деталь для гри Ванілопи. Збившись з дороги, Ральф опиняється в Даркнеті, темному куточку Інтернету, де живе дивна істота на ім'я Подвійний Ден (Альфред Моліна). Чому Подвійний? Тому що у нього дві голови. І Дену дуже не подобається, коли оточуючі витріщаються на його другу голову...

Дивіться також другий фрагмент «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який представляє героїню Йессс (Тараджі П. Генсон). У кіно з 22 листопада.

9 листопада 2018,  01:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Здоровань Ральф купається в лайках в новому фрагменті свого анімаційного сиквела від студії Disney «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Читати далі...
6 листопада 2018,  22:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Walt Disney Animation Studios поділилася першим фрагментом свого майбутнього мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який представляє нового персонажа Всезнайку (KnowsMore).

Читати далі...
2 листопада 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий міжнародний трейлер анімаційної картини «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де крім диснеївських принцес з'являються персонажі з мультфільмів «Історія іграшок», «Супер шістка» і «Зоотрополіс» та штурмовики із «Зоряних воєн».

Власник магазину відеоігор «Litwak» підключає ігрові автомати до Wi-Fi, і через нього поганий хлопець з аркади Ральф (Джон К. Райлі) та гонщиця Ванілопа (Сара Силверман) відправляються в незабутню пригоду по просторах Інтернету. Але від їхньої нестримної цікавості всесвітню мережу починає глючити, і Ральфу з Ванілопою доводиться її рятувати.

Дивіться також новий ТВ-ролик «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де з'являється знаменитий герой відеоігор Сонік. У кіно з 22 листопада.

30 жовтня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий герой відеоігор Сонік пояснює Wi-Fi в новому ТБ-ролику мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Коли гра Ванілопи (Сара Сілверман) опиняється в небезпеці, вона разом зі своїм другом Ральфом (Джон К. Райлі) вирішує відправитися на пошуки необхідної запасної частини в захоплюючий світ Інтернету, де на них чекають незабутні пригоди в світі відомих брендів, соцмереж, мемів та знаменитих диснеївських персонажів з інших мультфільмів.

Дивіться також п'ятий трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийшов минулого тижня. У кіно з 22 листопада.

24 жовтня 2018,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney поділилася новим хвилинним трейлером своєї майбутньої анімації «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який називається «Zero» на честь нового кліпу групи Imagine Dragons.

У продовженні мультфільму «Ральф Руйнівник» Ральф (Джон К. Райлі) і Ванілопа (Сара Сілверман) вирушать через Wi-Fi у світ Інтернету, щоб роздобути запасну частину, яка врятує рідну гру Ванілопи. Всесвітня павутина зустрічає героїв з розпростертими обіймами, знайомить їх з новими персонажами з інших всесвітів Disney і дозволяє поганяти з крутою гонщицею Шенк, яку озвучує зірка «Форсажів» і «Диво-жінки» Галь Гадот.

«Ральф Руйнівник 2» увійшов у наш топ-10 фільмів листопада, де компанію йому складають «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і «Богемна рапсодія». В кінотеатри мультфільм прибуде 22 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
12 жовтня 2018,  21:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні вийшов фінальний трейлер діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», в якому звучить нова пісня популярної американської рок-групи Imagine Dragons «Zero».

Приєднуйтесь до Ральфа (Джон К. Райлі) і Ванілопи (Сара Сілверман) в їхній новій спільній пригоді, де герої будуть досліджувати яскравий світ всесвітньої павутини з гумором, добротою і купою камео відомих компаній та персонажів з інших діснеївських мультфільмів, як, наприклад, диснеївські принцеси, штурмовики, Базз Лайтер з «Історії іграшок» та Беймакс із «Супер шістки».

Голосом гонщиці Шенк, яку Ральф і Ванілопа зустрінуть в екстремальній мережевій грі «Перегони смерті», є зірка «Диво-жінки» Галь Гадот.

В очікуванні нового українського трейлера слухаємо повну версію нової пісні Imagine Dragons із саундтрека «Ральфа Руйнівника 2». У кіно з 22 листопада.

1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
29 вересня 2018,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures приготувала свою екранізацію пригод знаменитого дуету детективів «Холмс і Ватсон», яка є комедійної адаптацією творів Артура Конана Дойла.

«Зведені брати» Вілл Феррелл і Джон К. Райлі возз'єднуються, щоб зіграти найвеличнішого в світі детектива-консультанта Шерлока Холмса та його вірного біографа доктора Джона Ватсона. На цей раз їм належить врятувати життя королеви Вікторії (Пем Ферріс). Якщо, звичайно, вони самі не стануть причиною її смерті.

Підступного лиходія професора Моріарті в цій історії грає зірка «Гаррі Поттера» Рейф Файнс, а Майкрофта Холмса — зірка «Доктора Хауса» Г'ю Лорі. Компанію їм складуть Ребекка Голл (доктор Грейс Харт) і Келлі Макдоналд (місіс Хадсон).

У світовий прокат фільм Етана Коена вийде у листопаді.

27 вересня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматичного вестерну «Брати Сістерс», в якому Хоакін Фенікс і Джон К. Райлі втілюють братів-найманців.

Нова картина режисера Жака Одіара, який зняв відзначені престижними нагородами фільми «Пророк», «Іржа та кістка» і «Діпан», відправить глядачів в Орегон 1850-х років. Братів Ілая і Чарлі Сістерса наймають, щоб вони убили золотошукача, який вкрав у їхнього боса. Раптом у Ілая трапляється особистісна криза, і він вирішує, що після цієї справи він залишить сімейний бізнес, з чим Чарлі абсолютно не згоден.

«Брати Сістерс», де також з'являться Джейк Джилленхол, Різ Ахмед, Ребекка Рут і Еллісон Толман, вийдуть в український прокат восени, 11 листопада.