Новини фільмів, в яких згадується Ліам Гемсворт

2 листопада 2022,  23:46 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський актор та володар премії «Оскар» Рассел Кроу збирає друзів на партію гри в покер, що швидко приймає небезпечний оборот, у трейлері напруженого трилера «Покерфейс», де він також виступає режисером.

Читати далі...
19 жовтня 2022,  19:26 | Новини фільмів

Представляємо перший кадр майбутнього кримінального трилера «Покерфейс» («Poker Face»), головну роль в якому зіграє володар премії «Оскар» Рассел Кроу.

Читати далі...
9 жовтня 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через місяць в український прокат вийде кримінальна стрічка «Кримінальні боси» із зіркою хітової франшизи «Голодні ігри» Ліамом Гемсвортом в головній ролі, як повідомляє її дубльований трейлер.

Читати далі...
23 квітня 2020,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приквел фантастичної франшизи «Голодні ігри» знайшов свого режисера в особі Френсіса Лоуренса, який вже неодноразово бував в Панемі, але, на жаль, в ньому не повернуться ані Дженніфер Лоуренс, ані Джош Гатчерсон, ані Ліам Гемсворт.

Читати далі...
16 березня 2020,  18:56 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт стає злочинцем в кримінальному трилері «Арканзас», де також знялися відомі актори Вінс Вон, Джон Малкович, Вівіка А. Фокс і Майкл Кеннет Вільямс.

Події екранізації однойменного роману-бестселера Джона Брендона слідують за молодими хлопцями Кайлом (Ліам Гемсворт) та Свіном (Кларк Дьюк), які працюють в Арканзасі на наркобарона на ім'я Фрог (Вінс Вон), але жодного разу його не зустрічали. Вдень вони звичайні рейнджери в парку, а вночі стають наркокур'єрами, за якими пильно стежать найманці Фрога (Джон Малкович та Вівіка А. Фокс). Кайл вирішує вичислити Фрога, піддаючи сумнівам свою нічну роботу, і незабаром Кайл, Свін та дівчина Свіна Джоанна (Іден Бролін) опиняються на поганому рахунку Фрога, який помилково приймає їх за загрозу для своєї злочинної імперії.

Прем'єра фільму «Арканзас», який є режисерським дебютом актора Кларка Дьюка, на стримінгових платформах Apple і Amazon відбудеться 1 травня.

23 червня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер кримінального екшену «Killerman», головну роль у якому виконує зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт.

Фільм сценариста та режисера Маліка Бейдера розповість про хлопця на ім'я Мо Даймонд (Ліам Гемсворт), який живе в Нью-Йорку і займається разом зі своїм другом відмиванням грошей. Прокинувшись після тяжкої аварії у лікарні з амнезією та кількома мільйонами вкрадених доларів готівкою і наркотиками, Мо повинен зрозуміти, хто він є, і знайти спосіб вижити, оскільки тепер на нього полюють всі брудні копи міста.

Світова прем'єра бойовика «Killerman», де також зіграє зірка супергеройського серіалу «Фатальний патруль» Даян Герреро, відбудеться у серпні.

17 червня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за всесвітом Кітнісс Евердін? Тоді у нас чудова новина: письменниця Сьюзен Коллінз напише нову книгу-приквел про «Голодні ігри», і студія Lionsgate вже придбала права на її адаптацію.

Читати далі...
5 листопада 2018,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та пригодницького бойовика «Робін Гуд», а також міжнародний ТБ-ролик супергеройської картини «Капітан Марвел».

Читати далі...
1 листопада 2018,  02:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ребел Вілсон цілує і роздягає Ліама Гемсворта у першому офіційному трейлері романтичної комедії «Чи не романтично це?».

Читати далі...
30 січня 2018,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер комедійної короткометражки «Данді: Син легенди повертається додому» представив її зоряний австралійський каст.

Разом з Денні МакБрайдом, який грає сина Крокодила Данді Брайана, в цьому веселому божевіллі взяли участь Марго Роббі, Г'ю Джекман, Ліам та Кріс Гемсворти, Рубі Роуз, Айла Фішер, Рассел Кроу, Джессіка Маубой і Люк Брейсі. Роббі тут влаштовує пивну революцію в барі, Джекман грає прем'єр-міністра, молодший Гемсворт постає в образі хіпі, поки старший допомагає головному герою в його пригоді, а Кроу нагадує «хрещеного батька».

Прем'єра короткометражки, де повинен з'явитися Пол Хоган, відбудеться 4 лютого під час трансляції Супербоула.

20 червня 2015,  14:37 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Підключайтесь до прямої трансляції зі знімального майданчика сіквелу «День незалежності» (режисер – Роланд Еммеріх) у понеділок, 22-го червня, о 6:00 вечора за Тихоокеанським часом (2:00 ночі 23-го червня за українським часом.) На питання відповідатимуть режисер Роланд Еммеріх, актори Білл Пуллман, Ліам Хемсворт, Джефф Голдблюм, Вівіка А. Фокс, Джессі Ашер, Села Уорд та інші. Також очікуються особливі сюрпризи.

Заходьте на Facebook.com/IndependenceDayMovie та Youtube.com/IndependenceDayMovie і спостерігайте за цією захоплюючою подією у прямому ефірі.

Читати далі...